mi bardziej odpowiadaja tej 2 generacji....wiadomo ze na kazdego inaczej działaja wszystkie leki....
...
Napisał(a)
Microgynon i Cilest są na zielonym tle co oznacza "progestageny II generacji", albo ja już nic nie rozumiem 

...
Napisał(a)
Jenna ja stosowałam jako pierwsze tabletki novinette i w dwa miesiące zebrałam 7 kilo... a od roku bniorę microgynon i jest spoko

...
Napisał(a)
ja biore Cilest bo po innych tabletkach miałam skutki uboczne dość bolesne a po Cileście jest naprawde oki nie przytyłam ale jak chcialam troszki schudnąć to jednak trzeba sie było nieźle namęczyć, ale mimo wszystko polecam tylko wiesz to zależy od organizmu...jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz ale moje kolezanki też biora Cilest i nie tyją :)
:)
...
Napisał(a)
brałam i cilest i mercilon. w obu przypadkach przytyłam
a wiecie cos o tych nowych plasterkach zamiast tabletek ??

a wiecie cos o tych nowych plasterkach zamiast tabletek ??
...
Napisał(a)
wiemy, że to syntetyczny progestagen i gestagen, nazywa się Evra, kosztuje ok. 60 zł. za 3 plastry (cykl miesięczny), podobno (podobno) są niezłe.
...
Napisał(a)
nie no to porażka:) Ja brałam mercilon przez 6 miesięcy i schudłam( dodam, że brałam go na problemy z regulacją miesiączki a nie w celu antykoncepcji). Potem luzik przerwa i waga w miejscu. A teraz znowu problemy i mam Cilest przepisany i co? Mam niby po nim zgrubnąc:p Nie dam się. Jak tylko coś wypatrze to zmiana:D
Szlachetne zdrowie, ile Cię trzeba cenić...ten tylko sie dowie kto choć raz potrenował:p
...
Napisał(a)
a czy ktos wiecej wie na temat Novenette??? Bo wlasnie zaczelam brac... Wczesniej baralam cilest i tez tylam i mialam nadzerke przez niego
...
Napisał(a)
ja brałam novunette przez 3 miesiace rok temu, przytyłam 7 kilo i do tej pory tego nie zrzucilam.. poprostu się nie da! innych skutkow ubocznych nie zauważyłam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!