...
Napisał(a)
Mam pytanie. zarejesrowałem sie na stronie frimy olimp. pewnego razu chciałem sprawdzić ceny hurtowe niektórych produków. trzeba do kosza wrzucić towaru za min 2000 zł i wtedy ceny zostaną przeliczone na hurtowe mnie jednak ani razu nie przeliczyło zawsze podaje mi detaliczne nie zależnie od kwoty zamówienia. czemu się tak dzieje proszę o odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bo juz nie ma mozliwosci kupowania po cenie hurtowej, obojetnie czy kupisz za 2 tys czy 20...teraz jest tylko detal
no i cennika hurtowego tez oficjalnie nie dostaniesz, bo wiedza konsumenta na temat cen hurtowych niestety stwarza wiele problemow na rynku handlu...
no i cennika hurtowego tez oficjalnie nie dostaniesz, bo wiedza konsumenta na temat cen hurtowych niestety stwarza wiele problemow na rynku handlu...
Pozdrawiam
misoo
...
"We will never surrender, never capitulate. You can kill us, destroy us, but we will take you with us, into flames."
...
Napisał(a)
Northmen ,
nie prowadząc działalności gospodarczej nikt nie kupi w takich cenach
nie prowadząc działalności gospodarczej nikt nie kupi w takich cenach
...
Napisał(a)
nie chce tutaj nic promowac ale ja na przyklad kupuje produkty olimpu prawie po hurtowych cenach z jednego sklepu internetowego, a reszte supli to nie chce mi sie tlumaczyc bo nie wszyscy maja tak dobrze jak ja 

"We will never surrender, never capitulate. You can kill us, destroy us, but we will take you with us, into flames."
...
Napisał(a)
Northmen i co się chwalisz; ja mam produkty Olimpu/Bx-a za free tylko chodze po śmietnikach i zbieram punkty i suple są.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
...
Napisał(a)
Na Allegro kupisz po cenach hurtowych. Jak weżmiesz wiecej, to Ci jeszcze za darmo wyślą.
...
Napisał(a)
wy tu gadu gadu a moze by sie tak za trening wziac;p dobre z tym smietnikiem ;]
*Zycie jest jak weglowodany zlozone i aminokwasy rozgalezione*
Stay Negative.
Polecane artykuły