Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1082
witam
chciałem sie dowiedziec czy CIDOTESTON nadaje sie na 1 cykl?? co lepsze prolo czy cido??
1amp/250mg co 5 dni - moze byc na początek ??
12-15 amp. tego bym chciał zakupic
oczywiscie po cyklu odblok 2 tyg od ost shota clomidem
cały cykl w połączeniu z cynkiemem, dietką
bedzie miało cos takiego sens?? zostanie duzo z przyrostów??
moj staz na siłowni minimum 2 latka .
brałem odżywki ale nie rosłem za bardzo tylko siła szła
dlatego decyduje sie na 1 cykl.
ocencie, poradzcie
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1082
rozumiem i dzięki wielkie
ale z tego co rozumiem da sie odblokowac nolvą??
nie chce kupywac tego i tego bo jak cos to mi zostanie nolva - a po tym cyklu nastepnych na dłuzszy czas napewno nie zamierzam robic takze sie zmarnuje
a tak jakby sie dało nolva dobrze odblokowac to super byłoby
i miałbym pod reką w razie czego ale lepiej odpukac.
co ma mnie nipokoic - tylko swedzoce suty??
Szacuny
15
Napisanych postów
1258
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
55306
Cidoteston zły wybor! Dietanabol powinien dac rade w twym przypadku nawet jak diety nie trzymasz!! sucha masa ładna definicja i zyły na ciele---->> ale spiesz sie bo towar niemiłosiernie rozchwytywany
Szacuny
1
Napisanych postów
1314
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7391
no mi juz sie znudzil ten dietanabol
beka byla jak niektorzy nieczaili o co chodzi ale teraz juz wszystko sie wydalo edit: no cido moze byc na 1 cykl i mysle ze 8 tyg spokojnie wystarczy na tym
Zmieniony przez - sikorM w dniu 2006-04-23 14:05:32
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1082
jak sie uzupełnia ten profil??
a moze lepiej wziasc cos innego? tylko nie chce łączyc nic na 1 cykl.
z początku myslałem o dece, ale ponoc lepiej łączyc ją z tesciem dlatego sie rozmysliłem.
Czyli jak cido lepszy od prolo??
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1082
ja wiem prolo to polski odpowiednik cido ale myslałem ze moze jednak czyms sie roznia ;]
skoro tak to stawiam na cido nie trzeba lac 2 ml soku w siebie
Szacuny
109
Napisanych postów
10949
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
65995
Altis dobry cykl rozpisał wyżej, tj.
1-8 250mg cido e5d
Odblok (12-15dni po ostatnim strzale) z około 20 tabsów clomidu, pierwsze 5 dni po 2 tabsy, reszta do końca po jednej. Możesz śmiało w kreatyne zainwestować i brać podczas odbloku, aby zminimalizować spadki.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]