Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
470
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4566
chciałbym zrobić cykl z tymi środkami - deca mam tylko 2 ampółki ale chce je wykorzystać!!!
rozpisze:
1-5 metanabol 15mg/dzień
1-8 Cidoteston 1ml/e5d
4-8 decka 1ml/e7d
clomid na odblok wystrczy 2tyg po ostatnim strzale z decki?
co wy na to?
nolva przygotowana w razie gino
Waga: 80
Wzrost: 176
Obwód klatki: 115
Obwód ramienia: 43
Obwód talii: 70
Obwód uda: 60
Obwód łydki: 40
Staż na siłowni: 3
Ilość spożywanego białka: 3g/kg
Ilość spożywanych węglowodanów: 6g/kg
Ilość spożywanych tłuszczów: różnie ;)
Opis przebytych cykli sterydowych: 2 x słaby cykl z decki po 1ml przez 6 tyg
kolejny był z 100mety
Trening: PN-ŚR-PT
A)Klata,Barki,Triceps
B)Plecy,Nogi,Biceps
A)....
B)....
tak wkółko
Cel cyklu: czysta masa + siła
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 1rok
Poziom BF%: nei wiem 1,5cm fałd koło brzucha
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): ektomorfik
Stan zdrowia: bardzo dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie
PPM podstawowa przemiana materii: praca lekka, czasem pogram w piłke,
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja mam typa co zawsze bierze 4 pierwsze tyg deczke tylko na stawy a cykle ma takei 10tyg zazwyczaj i czuje ulge wiec jako dodatek mozesz ja dac ale nie jako baze napewno