Szacuny
11176
Napisanych postów
52125
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam wszystkich! od miesiąca coś mnie napadło i trenuje boks.Chciałbym się dowiedzieć się jak trenować i co trenować a czy wogula ta sztuka jest dobra dla mnie chodze na siłownia pół roku jestem po paru odżywkach i tych innych odżywkach waże 60 kg gruby raczej nie jestem 170cm wzrostu.Chciałbym się dobrze bić i co tu więcej gadać.Napiszcie mi coś na ten temat a może lepsza była by inna sztuka walki napiszcie coś.
Szacuny
11176
Napisanych postów
52125
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
No Esco tego to bym się to tobie niespodziewał:) Jak to po co mu się dobzre bić :)Żeby mieć większe szanse w ewentualnej konfrontacji.
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
Szacuny
11176
Napisanych postów
52125
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dzięki wam! ale dalej nie wiem co mam ćwiczyć i jak to robić
co prawda ćwicze na worku lekkim i mam też z piasku takiego twardego skubańca i ćwicze na nich.I zacząłem sie rozciągać
nawet mi spoko idzie
ale jakby ktoś z was znał jakieś dodatkowe ćwiczenia to powiedzcie coś o nich
Szacuny
11176
Napisanych postów
52125
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
To jak to rozumiem że chodzisz na box i nie wiesz jak ćwiczyć?Hem chyba wiem już o co Esco chodziło :)
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"