Szacuny
10888
Napisanych postów
49840
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
57816
czesc
Czy ktos slyszal o jakiejs sekcji tajskiego boksu w katowicach lub okolicy ?? ponoc byla kiedys sekcja tajskiego gdzies w myslowicach ale do teraz nie wiem czy to prawda. Czy powstanie kiedys sekcja bjj w katowicach ?
Szacuny
10888
Napisanych postów
49840
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
57816
heh tak sie sklada ze ja w gliwicach studiuje tylko ze to troche daleko i ciezko to by bylo pogodzic szczegolnie ze studiuje wieczorowo. W ogole to mam pytanko, nigdy nie trenowalem nic (oprocz silki oczywiscie), mam 21 lat, nie jest na to troche za pozno? checi mam i to duze :)
Pozdrawiam
Oszama
Zmieniony przez - Oszama w dniu 2001-10-21 23:09:48
Szacuny
10888
Napisanych postów
49840
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
57816
no to kapa bo w poniedzialki wazne cwiczenia jak sie dwa razy zwolnie to moge studiowac na bahamach jak masz chwilke to wpadnij na kanal #gisz przez lublin.irc.pl albo krakow.irc.pl
w sumie to mi na tym zalezy ale nie moge lac na pare spraw ... ehh nie cierpie takich dylematow :)
Szacuny
10888
Napisanych postów
49840
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
57816
hehe "zapisz sie na bjj, na kickboxing, box ..." tu nie chodzi o to na co sie zapisze tylko gdzie sa sekcje w katowicach! a wbrew pozorom ciezko o to :) jak ktos cos wie niech wali. a propos boksu, jest tu ktos na forum z kleofasa?? (ten kto jest bedzie wiedzial o co chodzi) bo treningi to tam sa w porach ktore mi raczej nie odpowiadaja (studia wieczorowe:( ) takze za jakies info dzieki.
Pozdrawiam
Musimy być okrutni, aby stać się dobrymi, niepotrzebni są nam ludzie małego ducha – Minamoto no Yorimito.
Szacuny
10888
Napisanych postów
49840
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzieki Boruta, to juz wiem:) niestety te godziny to dla mnie porazka bo albo studia albo bjj, po swietach sie tam wybiore pogadac z trenerem czy sa plany na inne godziny, jak nie bedzie takiej mozliwosci to pogadam u mnie na uczelni o mozliwosci przeniesienia sie do innej grupy z cwiczen ktore mam w pon. i srody.
Pozdrawiam
Musimy być okrutni, aby stać się dobrymi, niepotrzebni są nam ludzie małego ducha – Minamoto no Yorimito.