Od jakiegoś czasu miewam bóle w mostku, dokładnie w centralnej części klatki piersiowej. Jest to taki ucisk, przy wdechu się potęguje. Potrzyma jakiś czas i puszcza. Najczęściej łapie mnie to gdy np. robię wiosłowanie czy wiosłowanie półsztangą, lub jakieś ruchy gdzie szeroko rozkładam ręce. Miał ktoś coś takiego kiedyś?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przyczyny moze byc kilka.. udaj sie do lekarza, zrób kompleks badań, przeswietlenie itp. bedziesz wiedzial co jest nie tak.. tutaj mozna tylko zgadywać co jest nie tak
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
ja mialem takei bole jak dziecko mi skoczylo na klatke i okazalo sie ze mialem naderwana chrzastke przyczepu wyrostka mieczykowatego czy jakos tak
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
No właśnie bo to jest coś dziwnego, nie czuje bólu tak jakby w czymś miękkim, że serce czy coś, tylko właśnie takie uczucie ja,by coś za coś zachodziło jakaś kość się przesuwała czy coś, i raz to boli raz nie ;/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Bol szczytow barkow i tylnej czesci
Następny temat