Witam, mam 18 lat i od kilku dni występuje u mnie dziwne zjawisko. Gdy lekko dotkne lub nacisne lewej brodawki sutkowej to występuje u mnie przeszywający ból. Boli mnie dookoła brodawki. Czy ktoś spotkał się kiedyś z czymś takim? Czy ktoś ma jakieś rady? Prosze o odpowiedzi.
Prócz tego w prawej piersi od jakichś 4-5 lat mam coś w podobie ginekomastii. Brodawka jest powiększona, gdy jest zimno kurczy się prawie do normalnych rozmiarów, w środku wyczuwalny jest "guzek". Jednak byłem z tym u lekrzy kilku i miałem robione wiele badań które nic nie wykryły. Czy ktoś kiedyś o czymś takim słyszał? Prosze o odpowiedzi również na ten temat.
Z góry serdecznie dziękuję!
PS. Nigdy nie brałem żadnych sterydów ani rzeczy tego typu podobnych.
Prócz tego w prawej piersi od jakichś 4-5 lat mam coś w podobie ginekomastii. Brodawka jest powiększona, gdy jest zimno kurczy się prawie do normalnych rozmiarów, w środku wyczuwalny jest "guzek". Jednak byłem z tym u lekrzy kilku i miałem robione wiele badań które nic nie wykryły. Czy ktoś kiedyś o czymś takim słyszał? Prosze o odpowiedzi również na ten temat.
Z góry serdecznie dziękuję!
PS. Nigdy nie brałem żadnych sterydów ani rzeczy tego typu podobnych.