Witam! Wczoraj podczas gry w piłkę coś stało mi się w kolano. Wyglądało to mniej więcej tak, że razem z kolegą kopneliśmy piłkę on użył więcej siły i poczułem ogromny ból w kolanie, a kolano nie miało kontatku z nim, poniewaz uderzylem sama stopa . Noga była w powietrzu, była to prawa noga. Z początku myślałem, że to nic takiego i że to rozbiegam i tak też zrobiłem, noga bolała ale mimo to grałem jeszcze przez jakies 15 min~. Wieczorem wróciłem do domu i noga mnie bolała ale nie jakoś bardzo mocno. Na noc posmarowałem zelem na zbicia itd., i założyłem taką opaske usztywniającą. W nocy obudził mnie potężny ból tej nogi. Noga boli tylko od lewej strony kolana. Nie widzę narazie większego obrzęku na nodze, boli przy dotyku tego miejsca, moge zginać (boli tylko jeśli chciałbym dotknąć piętą pośladków) natomiast czuje lekki dyskomfort podczas chodzenia i bol przy ruchach kolana na boki. Boje się, że to coś poważnego. Jakie są wasze opinie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pogłębiona lordoza - 28 lat.. odstający brzuch
Następny temat