Miesiąc temu, podczas gry w siatkówkę upadłem i poczułem straszny ból w kolanie. Nie mogłem nim ruszyć, ani stanąć na kontuzjowanej nodze. Nie mogłem ruszyć nogi w kolanie, ani jej zgiąć ani wyprostować nie mówiąc już o oparciu na niej ciężaru ciało co uniemożliwiało mi chodzenie. Udałem się do szpitala i wyszło z tego wszystkiego że mam zbite kolana i że parę dni mam chodzić o kulach. O kulach chodzę do dziś. 3 dni temu udałem się do ortopedy. Fakt że mogłem już w miarę stanąć na tej nodze lecz nie mogłem jej wyprostować w kolanie. Ortopeda zalecił mi rehabilitację. Ale jeszcze tego samego dnia idąc coś mi przeskoczyło w kolanie i teraz mogę wyprostować nogę ale nie mogę jej zgiąć i znacznie pogorszyła sie moja sprawność ruchowa. Stawając na tej nodze odczuwam ból. I czy to jest zbicie kolana??? Czy rehabilitacja mi pomoże??? Czekam na pomoc!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
może łąkotka, był to zwykły upadek czy noga wygieła się do środka ?
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
...
Napisał(a)
Ciężko mi powiedzieć czy noga wygięła mi się do środka, w każdym razie nie upadłem na to kolano a przewracając się już poczułem ból w kolanie jeszcze zanim upadłe.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
praca na budowie bolące mięśnie - sumplementacja? POMOCY!!!
Następny temat