...
Napisał(a)
przykładowo stojąc w kolejce do sklepu jakas baba pieprzy z ekspedientką, tamując ruch
tez mnie to wpienia niemilosiernie jak jakis kaczuch koscielny zacznie ******lic o pogodzie czy innych dupach maryni i sie stoi jak jakis d****, a ekspedientka jeszcze udaje ze cie nie widzi
Zmieniony przez - DRW w dniu 2007-06-27 13:13:33
tez mnie to wpienia niemilosiernie jak jakis kaczuch koscielny zacznie ******lic o pogodzie czy innych dupach maryni i sie stoi jak jakis d****, a ekspedientka jeszcze udaje ze cie nie widzi
Zmieniony przez - DRW w dniu 2007-06-27 13:13:33
...
Napisał(a)
obejrzyj sobie film Latkowskiego KLATKA
pomaga

nie polemizuj z idiotą
- najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a później pobije doświadczeniem
...
Napisał(a)
Czekajac na przesyłkę z białkiem na poczcie polskiej przedemną stała babka i chciała leki wykupic dawając recepte babce w okienku...moze tez miała agresora na tesciu i se prezypaliła
Chyba se obejze film "Green street hooligans" - wtedy byłem na cyklu nitro balonu i myslałem ze zaraz zaczne kzresełkami rzucac w Multikinie.
P.s Mówie wam nitro trzepie tak i ten agresor po azocie...
Zmieniony przez - newcastle4 w dniu 2007-06-27 13:49:25

Chyba se obejze film "Green street hooligans" - wtedy byłem na cyklu nitro balonu i myslałem ze zaraz zaczne kzresełkami rzucac w Multikinie.
P.s Mówie wam nitro trzepie tak i ten agresor po azocie...

Zmieniony przez - newcastle4 w dniu 2007-06-27 13:49:25
...
Napisał(a)
Optic
Ja bym mu nie proponował oglądania tego filmu bo ja bez koxu mam zajawke na podobne akcje
ogólnie jestem spokojny ale takie filmy mnie pobudzają 

...
Napisał(a)
ynajdy jakichs kozakow od siebie z miasta i przycwaniakuj cos do nich.agresja minie jak reka odja
...
Napisał(a)
z ta agresja prze***ane , mam kumpla na dece+enanie+wino i podejrzewam ze inse tez bije to ***any tydzien temu obudzil sie o 3 w nocy i zszedl do sasiada ,bo we lbie myslal ze sasiad muze puscil na full ( a przeciez bylo cicho
)i tak mu w******lil ze biadaczek dalej w szpitalu lezy

...
Napisał(a)
kolejny malolat sie zabral za koks i juz mu sie wydaje ze jest straszny i agresywny 

...
Napisał(a)
No tak....jestem strasznie agresywny i zadziorny
Co ten koks robi z ludzmi...jednoczesnie mam 20 lat i mysle ze jestem błyskotliwy, dosłownie ostry jak brzytwa...jak to mówił J.Oleksy

Co ten koks robi z ludzmi...jednoczesnie mam 20 lat i mysle ze jestem błyskotliwy, dosłownie ostry jak brzytwa...jak to mówił J.Oleksy

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!