Pozdrawiam
...
Napisał(a)
MAm pytanko.Czy ktos z forum studiuje AWF??? na egzaminach wstepnych sa jakies badania.Chyba badanie krwi tez .Czy moga wykryc koksy?? czy za to moga odmowic przyjecia na uczelnie??Prosze o szybkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
niewiem jak jest z tym awf, ale ja ci stanowczo odradzam koksy. gdzies w dziale nasze fotki jest gosciu po koksach niestety nie mam linka zobacz jak wyglda a zrozumiesz dlaczego ci odradzam.
...
Napisał(a)
egzaminy wstepne to nie zawody ani zadna inna olimpiada zeby badania Ci osobiscie robili przed czy po egzaminie... ale jak wszedzie sam na pewno bedziesz musial zrobic badania lekarske i dolaczyc je do papierow...
======================================================
>> Chron mnie Boze od przyjaciol, bo z wrogami sam sobie poradze << ®
>> Chron mnie Boze od przyjaciol, bo z wrogami sam sobie poradze << ®
...
Napisał(a)
ahaha
nie martw sie. to zwykle badania lekarskie, nie testy antydopingowe. jak zdasz egzamin to sie zalapiesz chocbys byl sappem.
Musimy być okrutni, aby stać się dobrymi, niepotrzebni są nam ludzie małego ducha – Minamoto no Yorimito.
nie martw sie. to zwykle badania lekarskie, nie testy antydopingowe. jak zdasz egzamin to sie zalapiesz chocbys byl sappem.
Musimy być okrutni, aby stać się dobrymi, niepotrzebni są nam ludzie małego ducha – Minamoto no Yorimito.
...
Napisał(a)
Ciekawe czy Alexa na AWF by przyjeli
.
Peace Love &

Peace Love &

Peace Love &
.::a kiss to build a dream-on::.
...
Napisał(a)
TAk za ok 2 tygodnie chce wziac 15 winka , 12 deci i 20 propionatow. BAdania sa jakos w wakacje. I co wy na to?? czy mam sie czego obawiac ze nie przyjma mnie na uczelnie???
Pozdro!!!
Pozdrawiam
Pozdro!!!
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Na zwyklych badaniach krwi i moczu nic nie wyjdzie aby cos wykryto to sa to specjajne badania bardzo kosztowne o nic sie nie martw.A tak a propo to na AWF-ie duzo ludzi rozne rzeczy zazywaja przynajmniej u mie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!