Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
674
witam ekipe z forum
Mam pytanko odnosnie deca-durabolinu ktory trafil ostatnio w moje rece. Przegladalem archiwum i nienatrafilem do tej pory na taka deke wiec chcialbym aby ktos mi powiedzial co o tym mysli. Czy to oryginał a jak tak to po ile on chodzi?
za chwile dam wiecej skanow
Szacuny
0
Napisanych postów
230
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3805
U nas w aptece deca kosztowala 32zl , teraz chyba okolo 40 zl . Ale pamietajcie o tym ,ze zawsze lekarz moze wziasc na szpital za free dece Lecz juz coraz rzadziej spotykane Pozdro
"...Po Co RoBiĆ SoBiE WrOgÓw , JeŻeLi MoGĘ SiĘ Od NiCh CzEgOś NaUcZyĆ..."
"...Po Co RoBiĆ SoBiE WrOgÓw , JeŻeLi MoGĘ SiĘ Od NiCh CzEgOś NaUcZyĆ..."
Szacuny
38
Napisanych postów
3260
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
66744
Tak może to być oryginał,deca o stężeniu 50mg/ml.
Czy orginał na podstawie samych skanów na 100% nieda sie stwierdzić.
Ale drogo wychodzi w stosunki do deci 100mg/ml
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a moze kupil ja na promocji
======================================================
>> Chron mnie Boze od przyjaciol, bo z wrogami sam sobie poradze << ®
======================================================
Szacuny
3
Napisanych postów
226
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1905
oryginal i nie ma tu nic dziwnego.To,ze w aptece jest drozej,mowi nam tylko,ze pewnie jej nie kupil,chyba ze jest mikolajem??Telewizor tez mozna kupic taniej,mimo,ze w markecie sa drozsze.
Szacuny
1
Napisanych postów
381
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5234
Hehe MarS , deczka nawet gdyby oryginał to wyjdzie Ci chyba z 4 razy drożej od 100mg/ml, a 8 razy od IP. No nawet gdyby chciaŁ tylko 20zł to i tak drogo- zauważ ile tego musisz kupić, cykl 6-8 tyg, minimalna działające dawka 200mg- minimum 480zł.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
to jest original ale co Ci po takiej deca co ma 50mg/ml wiesz jak to drogo wychodzi i jak czesto soie trzeba kluć! kup sobie deca IP 200mg/ml w ampulce 10ml i zaplacisz okolo 220zl
IP jest najlepsza