...
Napisał(a)
siema przed 10 minutami kolega mi wbil 1 ml deki durabolin moj 1 strzal w zyciu i jak wyciagnal to w igle zostala malutka kropla krwi ;/ czy to cos zlego ?? bilismy w udo w czworoglowy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kluivert:
To ja może z własnego doświadczenia. Umoralniał ani pouczał Cie nie będę bo oboje wiemy że to g**** da.
Powiem tak - też na pierwszy cykl wybrałem Deke, samą Deke bez teścia bo też wydawało mi się to najlepsze i najbezpieczniejsze.
I jak się później okazało blok był na tyle silny że przez jakieś 2 miesiące nie pozostawało mi nic innego jak (w tym filmie z Pazurą) "walenie *****em o umywalkę żeby spuchł chociaż trochę". Spadek Libido nie był może katastrofalny ale na tyle silny że wyłączył mnie z życia seksualnego na okres około 2-3 miesiecy. Osobiście nie robiłem z tego tragedii bo wiedziałem o co chodzi a poza tym z natury jestem nadpobudliwy seksualnie więc taki urlop od seksu też mi wyszedł na dobre
. Nie wspomne już że wydałem kupe siana na odżywki na to żeby mimo bloku utrzymać ten miesień który zrobiłem na Dece.
Jeżeli chcesz mieć tak jak ja miałem - wal samą Dece ŚMIAŁO!!!
Jeżeli chcesz się tego ustrzec - to odstaw narazie Deke na bok albo chociaż dorzuć trochę testosteronu.
Poz
To ja może z własnego doświadczenia. Umoralniał ani pouczał Cie nie będę bo oboje wiemy że to g**** da.
Powiem tak - też na pierwszy cykl wybrałem Deke, samą Deke bez teścia bo też wydawało mi się to najlepsze i najbezpieczniejsze.
I jak się później okazało blok był na tyle silny że przez jakieś 2 miesiące nie pozostawało mi nic innego jak (w tym filmie z Pazurą) "walenie *****em o umywalkę żeby spuchł chociaż trochę". Spadek Libido nie był może katastrofalny ale na tyle silny że wyłączył mnie z życia seksualnego na okres około 2-3 miesiecy. Osobiście nie robiłem z tego tragedii bo wiedziałem o co chodzi a poza tym z natury jestem nadpobudliwy seksualnie więc taki urlop od seksu też mi wyszedł na dobre

Jeżeli chcesz mieć tak jak ja miałem - wal samą Dece ŚMIAŁO!!!
Jeżeli chcesz się tego ustrzec - to odstaw narazie Deke na bok albo chociaż dorzuć trochę testosteronu.
Poz
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
...
Napisał(a)
mozesz umrzec stary....
Wiucie wogoloe jak to sie robi?? Skoro zadajesz takie pytania .. To normalne A decke bijesz bez tescia to powodzenia chłopie!

...
Napisał(a)
troche krwi to norma po stzrale wiec sie nie przejmuj
...
Napisał(a)
nie sluchaj tego cepa,zwyczajnie ciagnie lacha z Ciebie
...
Napisał(a)
aha no spoko dzieki
pytalem dlatego ze w intrrtenci pisza ze jak jest krew to trzeba wbic w inne miesce to wszystko a tak w ogle kto pyta nie bladzi
orczak84 czy wedlug CIEWBIE DEKA(10 tyg - 1tydz co 3 dni po 1ml nastpener tyg E7D ) polczanoaz metka 15mg dziennie 100 tab to zle ?? do tego oczywicei gainer , carbo , knock out olimpu i jablczan kreatynyno i dieta
czy po takiej kuracji z deka bvede mogl sie odblokowac tamoxifenem jesli tak to jaka iloscia a jesli nie to czym ??
pytalem dlatego ze w intrrtenci pisza ze jak jest krew to trzeba wbic w inne miesce to wszystko a tak w ogle kto pyta nie bladzi
orczak84 czy wedlug CIEWBIE DEKA(10 tyg - 1tydz co 3 dni po 1ml nastpener tyg E7D ) polczanoaz metka 15mg dziennie 100 tab to zle ?? do tego oczywicei gainer , carbo , knock out olimpu i jablczan kreatynyno i dieta
czy po takiej kuracji z deka bvede mogl sie odblokowac tamoxifenem jesli tak to jaka iloscia a jesli nie to czym ??
...
Napisał(a)
nieee 200mg e7d przez 9 tyg a tylko w 1 tyg na przywyczjenie 2 razy strzal po 100 mg co 3 dni czyli jeden w pon drugi w czwartek a pozniej od nastepnego poniedzialku po 1 strzale 200 mg na tydzien
...
Napisał(a)
no niezbyt madrze wybrales na pierwszy cykl. jeszcze deka silnie blokuje HPTA a jak ejstes mlody to****nia i****nia i jeszcze raz****nia 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!