2. WAGA:95
3. WZROST:178
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:na wydechu 115
-udo: 70
-talia:95
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3-4 lata
6. DIETA:
-białko:3
-węglowodany:3
-tłuszcz:1,2-1,5
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:-
8. TRENING:5x5 3x w tygodniu + okolo 3-5 treningów sw w tyg i areo z rana
9. CEL CYKLU:Delikatna redukcja i podkreslenie definicji
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:kolo 20%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):czyste endo

13. STAN ZDROWIA:obecnie w miare dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:włochaty jak narazie brak zakol ale tendencja jest..

15. PPM (podstawowa przemiana materii): dokladnie diete rozpisze jeszcze w łikend wiec bede wiedzial ale bedzie kolo 3k podstawowej
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:115 na 3x
-martwy ciąg:140 pyknie lajtowo
-przysiad:maxów nie robie ze wzgledu na problemy z wiezadłami od paru lat ale w koncowej 6x130 technicznie zrobie
PYTANIE:
Po totalnie spie******** 2k12 gdzie leżałem na dupie przez kontuzje i inne bzdury czas wkoncu nadrobic troche zaległości.Siłka grana sw tez leci na minimalnych obrotach póki co nie zajezdzam sie fat leci mimo diety na bilansie dodatnim wiec spoko tylko boje sie zeby te kolanka znowu nie dały sie we znaki bo planuje teraz 8 tyg naprawde mocno powcwiczyc

Planuje bic minimalne dawki czyli 50mge2d przez 8 tygodni, pierwszy cykl wiec bez szalenstw zobaczymy jak bedzie działać chyba ze macie lepsze propozycje to czekam.Na oxe mnie nie stac narazie wino odpada z w.w powodów no i pytanko co do odbloku listek clomka starczy ?
Sory ze nie czytelne ale musze juz zawijac z kompa mam nadzieje ze regulamin mocno nie złamany