...
Napisał(a)
Witam, otóż mam dostęp do tego środka lecz na internecie jest strasznie mało opinii na jego temat, dowiedziałem się tylko, że efekty podobne do trenu lecz działa wolniej jak tren i nie ma sidów jak przy trenie. Chętnie potwierdziłbym te informację bądź też usłyszał od kogoś coś innego na ten temat.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
50mg EOD zacznij. 8-10 tygodni generalnie piszą dawkowanie.
Po cyklu najlepiej jakbyś zrobił badania LH i FSH, żeby zobaczyć jak zblokowało, bo te artykuły dotyczą używania trestolonu jak antykoncepcji przy stosowaniu roku, a tyle brać nie będziesz przecież.
Zmieniony przez - neevsky w dniu 2013-06-03 11:26:52
Po cyklu najlepiej jakbyś zrobił badania LH i FSH, żeby zobaczyć jak zblokowało, bo te artykuły dotyczą używania trestolonu jak antykoncepcji przy stosowaniu roku, a tyle brać nie będziesz przecież.
Zmieniony przez - neevsky w dniu 2013-06-03 11:26:52
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
jaka firma to robi ?
...
Napisał(a)
To jest pochodna nandro,ale nie upośledza produkcji teścia, stymuluje lh i fsh i zwiększa objętość nasienia. Może być stosowany jako substytut tesćia w htz.
Zmieniony przez - PakerZbreslau w dniu 2013-06-03 10:45:32
Zmieniony przez - PakerZbreslau w dniu 2013-06-03 10:45:32
1
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
Powiedziałbym, że odwrotnie, skoro stosuje, się to jako środek antykoncepcyjny dla mężczyzn.
Zmieniony przez - neevsky w dniu 2013-06-03 10:47:57
Zmieniony przez - neevsky w dniu 2013-06-03 10:47:57
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
On naśladuje produkcję testa u facetów - taka antykoncepcja chyba.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
http://www.popcouncil.org/projects/27_MENT.asp
Kompletnie hamuję produkcję LH i FSH co zatrzymuje proces spermatogenezy.
Kompletnie hamuję produkcję LH i FSH co zatrzymuje proces spermatogenezy.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
- http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8489761
Tutaj jest też ciekawy artykuł mówiący o zaletach, m.in nie konwertuje do DHT, co jest dobre dla prostaty przy długim stosowaniu.
Tutaj jest też ciekawy artykuł mówiący o zaletach, m.in nie konwertuje do DHT, co jest dobre dla prostaty przy długim stosowaniu.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
Dragon Nutrition ma ph mentdione - to chyba to jest nawet.
...
Napisał(a)
"MENT-DIONE
dragon nutrition 'ment-dione' is a bulking and strength product,suited for intermediate and advanced trainers.
this product converts to the potent anabolic agent known as 'MENT' (trestolone)
ment-dione will give the user big weight and strength gains if diet and training are correct,this is a very anabolic and only moderately androgenic compound,suited to use in a bulking cycle.
gains and side effects will be similar to injectible trestolone acetate-or ment.which is the products target hormone.
ment-dione is 7a methlayted and can be stacked with m14add,pro-sd,or m1t for even greater gains.
on completion of your dragon nutrition cycle we recommend a complete pct."
dragon nutrition 'ment-dione' is a bulking and strength product,suited for intermediate and advanced trainers.
this product converts to the potent anabolic agent known as 'MENT' (trestolone)
ment-dione will give the user big weight and strength gains if diet and training are correct,this is a very anabolic and only moderately androgenic compound,suited to use in a bulking cycle.
gains and side effects will be similar to injectible trestolone acetate-or ment.which is the products target hormone.
ment-dione is 7a methlayted and can be stacked with m14add,pro-sd,or m1t for even greater gains.
on completion of your dragon nutrition cycle we recommend a complete pct."
Polecane artykuły