nie chce trafic na undera o zbytnio zanizonym stezeniu ,jakie wasze opinie?
...
Napisał(a)
w ktory lepiej celowac apteczniak czy under w tej chwili?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ja tu patrze mrt3217 jak ty dałes za trena 170 papierów z genesis to tak jak under deca jest w cenie, patrzac sie na neta cena tego jest za 230 to cosik tu nie tak. za tabsy to sie zgodze.
...
Napisał(a)
APX Labs myslalem ale moge miec praktycznie kazdy dlatego potrzebuje opinii ktory warty uwagi?
...
Napisał(a)
a jaki to apteczny tren masz do wzięcia? Jelfa idąc za głosem ludu rozpoczęła produkcję?
sultani mnie ubiegł
Zmieniony przez - kaktos w dniu 2010-09-12 19:48:49

sultani mnie ubiegł
Zmieniony przez - kaktos w dniu 2010-09-12 19:48:49
...
Napisał(a)
nie wiem czy jest apteka dlatego pytam
Trenabolone Acetate 100 z APX Labs napewno jest
Trenabolone Acetate 100 z APX Labs napewno jest
...
Napisał(a)
a widziałes czy tylko czytałes gdzies np strponie apx?
mieli wypuscic ale wg moich informacji nigdy do tego nie doszło.
mieli wypuscic ale wg moich informacji nigdy do tego nie doszło.
...
Napisał(a)
to jakiego trena szukać pomoze ktos? szukam konkretnie opinni a nie czy jest taki a czy jest ****a siaki
nie widzialem ale pytalem ziomka co mi kręci towar i powiedzial ze ma cos takiego i tyle wiem po za tym ma jeszcze inne tyle ze nie pytalem wcale bo chce sie zorientowac ktory waszym zdanie mwarty uwagi i dopiero bede bral zeby nie pierwszy lepszy,
to jak mam kilka zródeł i wezme ten ktory sie teraz chwali...
a czy jest jakis apteczniak to sie nie orientowalem nawet choc wiadomo apteka to apteka ale po to ten temat zakladam zeby sie dowiedziec czy jest jak nie ma to nie i wszystko dlatego z ktorej firmy kręcić na te czasy trena???
Zmieniony przez - mariansss w dniu 2010-09-12 20:04:54
nie widzialem ale pytalem ziomka co mi kręci towar i powiedzial ze ma cos takiego i tyle wiem po za tym ma jeszcze inne tyle ze nie pytalem wcale bo chce sie zorientowac ktory waszym zdanie mwarty uwagi i dopiero bede bral zeby nie pierwszy lepszy,
to jak mam kilka zródeł i wezme ten ktory sie teraz chwali...
a czy jest jakis apteczniak to sie nie orientowalem nawet choc wiadomo apteka to apteka ale po to ten temat zakladam zeby sie dowiedziec czy jest jak nie ma to nie i wszystko dlatego z ktorej firmy kręcić na te czasy trena???
Zmieniony przez - mariansss w dniu 2010-09-12 20:04:54
...
Napisał(a)
ja sam za jakiś czas będę leciał pierwszy raz trena i postawiłem na finabol 1oo z genetic .. ponoć kozak z opinii testujących, teraz jeszcze ten bałkan się przebija na rynek
oni dobre chłopaki byli ale roboty nie było ..
"Nie bój się strach karmi się Twoim lękiem"
Polecane artykuły