AleX18
...
Napisał(a)
mam pytanko... znajomy jest teraz pod koniec cyklu z deci(10ml z IP-200mg/ml) i metki(100tbl). na dniach ma ostatni strzal ale nie dojadl jeszcze tabsow do konca; kiedy wzucic clomifen?? po ostatnim szocie od razu czu poczekac az dogryzie metke?? z gory dzieki za odp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to ile on tej deki kupil ze meta jeszcze mu zostala??
albo ile tej mety kupoil ze ta deka juz sie skonczyla a meta dalej w obiegu??
albo jeszce inaczej sie zapytam jaki on mial wogole cykl,w jakich dawkach bral dece i mete??
albo ja czegos tu nie rozumiem ale wogole chyba dojda czasy takie ze deca bedzie sie konczylo cykl z tesciem jak np: deca 1-12 200 co tydzien tesc np: prolo 1-10 250mg c5d
albo ile tej mety kupoil ze ta deka juz sie skonczyla a meta dalej w obiegu??
albo jeszce inaczej sie zapytam jaki on mial wogole cykl,w jakich dawkach bral dece i mete??
albo ja czegos tu nie rozumiem ale wogole chyba dojda czasy takie ze deca bedzie sie konczylo cykl z tesciem jak np: deca 1-12 200 co tydzien tesc np: prolo 1-10 250mg c5d

...
Napisał(a)
deca byla brana tak... 10,200,200,200,200,100 ; po 3 tygodniu cyklu wżucil mete, teraz na dniach leci ostatni strzal i jeszcze mu zostalo tabsow na kilka dni. kiedy ma wzucic dokladnie clostilbegyt, dzieki z gory za odp
AleX18
...
Napisał(a)
Clomifen 3 tygodnie od ostatniego zastrzyku deci. 36 tab. najlepiej. Systemem 300mg.x1, 100x10, 50x10. Tak btw. faja jeszcze dziala koledze?
"Odwaga nie jest właściwością ciała, lecz duszy;
stanowi o niej moc serca, a nie siła ramion i nóg"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!