Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
klatka 100kg, martwego nie robię bo mam problemy z kręgosłupem
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
384
Dodam (bo mogliście przoczyć, ze jestem po cyklu samej deki i clom na odblok jakieś 4miesiące temu). Obecnie nie trenuję bo mam przepuklinę kręgosłupa. Libido zero, fajka sztywna na początku a później kapota, więdnie jak kwat - masakra jest panowie! Nie piszcie mi że chjowy cykl zrobiłem z samej deki bo wiem, ale nie miałem dostępu do innych anaboli. Chodzi o przywrócenie mi libido... Załame sie i moja kobita chyba też... Może jutro będę miał wyniki shbg. Dodam że tsh mam w normie 2.815 przy normie 0.35 - 4.94
Szacuny
384
Napisanych postów
9627
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
133473
Test powyżej połowy to całkiem nieźle. Zbij prolaktynę i estradiol i powinno być ok.
Nie są wysoko więc na początek możesz dać coś tylko na estro (ari, exe) bo jak zbijesz to i prolaktyna powinna trochę spaść.
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
384
z tego co wyczytałem to po pozbiciu estro i stosowaniu ari kilku gości miało zero libido, a ja już takie mam. Musze je podnieść i wrócić do poprzedniego stanu i usztywnić fajke. A jak wezme ari i estro spadnie to libido sie nie ruszy.
Szacuny
384
Napisanych postów
9627
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
133473
Nie wiem gdzie to wyczytałeś ale to bzdury. Owszem, gdybyś zbił poniżej normy to też nie byłoby dobrze ale jak do widełek to będzie ok.
Sam stosowałem Ari w celu zbicia estro, które u mnie było 3x ponad górną granicę i nie odbiło się to w żaden sposób na libido. Obecnie lecę je cały czas w dawce 1/4 tabsa e4d w celu utrzymania estro w ryzach i wszystko jest w porządku.
Zrób jak Ci radzę. Zresztą wcześniej też dostałeś takie rady, z tego co widziałem, więc...
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
384
Mam juz wszystkie wyniki, łącznie z SHBG. Powtórzę z poprzedniej strony jakby komuś się nie chciało cofać: LH 3.17 norma 0.35 - 4.94 Estriadol 49 norma 11.0 - 44.0 Proktalyna 20.35 norma 3.46 - 19.40 Testosteron 6.79 norma 3.0 - 10.6 SHBG 53.50 norma 13.50 - 71.40 Co z tego wynika? Co musze zrobić aby libido wróciło do normy a fajka znowu była twarda ?? Wypowiedzcie się Panowie! KruQ dzięki za odpowiedzi, oczywiście biorę je pod uwagę jak najbardziej. Nie zrozum mnie źle że dopytuję wciąż bo chodzi mi o wypowiedzi większego grona. Pomóżcie chłopaki!
Szacuny
17
Napisanych postów
650
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21508
proponuje kuracje exemestanem 25mg ed przez okres paru tygodni, exe obniży Ci SHBG, zwiększy wolny test, obniży estradiol ale nie drastycznie jak w przypadku innych IA, ewentualnie możesz dorzucić cabaser na 4 tygodnie w dawce 0,5mg tygodniowo, jeśli poczujesz że dawka exe jest za duża(sztywność stawów itp)zmniejszyć do 12,5mg ed
Zmieniony przez - Wlodiii w dniu 2014-01-10 15:16:37
Zmieniony przez - Wlodiii w dniu 2014-01-10 15:17:48
Szacuny
2
Napisanych postów
438
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19395
Po co Cabaser jak prolaktyna jest lekko ponad normę, to samo estro. Takie lekkie wykroczenie nie sądze żeby mu zabiło libido. Łykaj B6 i Vitexa i prolka napewno zejdzie tak że w widełkach bedziesz sie mieścił, na estro to żeby sie jakoś nie szprycować to jakiś dostepny legalny AI bym załadował. Co do libido to chyba szukał bym gdzie indziej przyczyny.
Zmieniony przez - listek20 w dniu 2014-01-10 15:42:13