...
Napisał(a)
ile masz urlopu?czy powrót na stałe?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
wracam do kraju i na tym koniec, tu juz nie przyjezdzam.
Powiedz mi czy bez hcg nic nie zadziała?
Bo chciałbym wrócić do kobity ze sprawnym sprzętem i libido ;/
Powiedz mi czy bez hcg nic nie zadziała?
Bo chciałbym wrócić do kobity ze sprawnym sprzętem i libido ;/
...
Napisał(a)
suchaj jaknajszybciej zalatw tescia i wal najlepij propa lub cypionat enan tez bedzie ok daj go 750 libido wruci na tychmaist i rozgladaj sie za hcg na odblok i clomidem i bromo
...
Napisał(a)
ok, juz rozesłałem wiadomość że potrzebuję testa, myślęże kilka dni z tym zejdzie.
750mg/tydz, a odblok kiedy zacząć dokładnie? I jak z tym clomidem? jakie dawki? Czy proviron lepszy?
750mg/tydz, a odblok kiedy zacząć dokładnie? I jak z tym clomidem? jakie dawki? Czy proviron lepszy?
...
Napisał(a)
Ja pier... piszesz że tam nie ogarniesz hcg , ale szukasz już teścia to bij tego teścia , wrócisz poruchasz i sie odblokujesz w Polsce i tu se ogarniesz hcg i inne
...
Napisał(a)
nie pier... tylko pisze jak jest. Tescia moge załatwić a hcg nie i dlatego ciągle dopytuje. Jakbyś był na moim miejscu czego nie życzę też byś sie troche zdołował i szukał wyjscia z sytuacji.
Powiedzcie mi zatem, czy sama kuracja z testa + clom pomoże póki co, a w kraju walne hcg jeszcze?
Powiedzcie mi zatem, czy sama kuracja z testa + clom pomoże póki co, a w kraju walne hcg jeszcze?
...
Napisał(a)
Za ile ty czasu wracasz? Wal testa przez caly czas do powrotu a w Polsce sobie ogarniesz odblok i co to za problem.
...
Napisał(a)
dokładnie lec na testo będziesz w pl to kupisz hcg i zrobisz pct
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!