...
Napisał(a)
wiesz co a może juz po 30 ce ,i kolba juz nie gra jak dawniej i to może byc normalne ,po prostu prędzej tobie niż kolegą więdnie fajna ,
...
Napisał(a)
asp.net jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to zawrzyj ryj!
pytam bo raczej nie jest to codziennością aby takie badania robić, więc mam prawo nie wiedzieć!
Hermann1 dzięki! wybiorę się po nowym r!
Szczęśliwego wszystkim!
pytam bo raczej nie jest to codziennością aby takie badania robić, więc mam prawo nie wiedzieć!
Hermann1 dzięki! wybiorę się po nowym r!
Szczęśliwego wszystkim!
...
Napisał(a)
Cypis wlasnie o to chodzi że z kolbą problemu nie ma, tylko libido zero i mi sie po prostu nie chce.
...
Napisał(a)
no to tak jak w tym kawale ; rozmawia dwóch dziadków ,wiesz jak byłem młody to mi mówili ,że na starość nie będę mógł a ja mogę tylko mi się po prostu nie chce ]
...
Napisał(a)
badania, badania i jeszcze raz badania pokażą wszystko, goń prywatnie i za 100 zł masz na drugi dzien wyniki.
...
Napisał(a)
ok, dzięki panowie. Jak będę miał wyniki to wrzucę tu, mam nadzieję że ktoś doradzi coś sensownego...
...
Napisał(a)
Witam ponownie.
Panowie mam część wyników, czekam tylko jeszcze na SHBG.
Póki co mogę przedstawić te które otrzymałem dzisiaj:
LH 3.17 norma 0.35 - 4.94
Estriadol 49 norma 11.0 - 44.0
Proktalyna 20.35 norma 3.46 - 19.40
Testosteron 6.79 norma 3.0 - 10.6
Co możecie powiedzieć na te wyniki? Martwi mnie ten estriadol i proktalyna, wysokie są ;/
No i test nie wiem czy nie za niski.
Co moge zrobić żeby libido wróciło do normy?
Panowie mam część wyników, czekam tylko jeszcze na SHBG.
Póki co mogę przedstawić te które otrzymałem dzisiaj:
LH 3.17 norma 0.35 - 4.94
Estriadol 49 norma 11.0 - 44.0
Proktalyna 20.35 norma 3.46 - 19.40
Testosteron 6.79 norma 3.0 - 10.6
Co możecie powiedzieć na te wyniki? Martwi mnie ten estriadol i proktalyna, wysokie są ;/
No i test nie wiem czy nie za niski.
Co moge zrobić żeby libido wróciło do normy?
...
Napisał(a)
test wcale nie jest źle , LH też spoko....zbij estro i prolaktynę i powinno być ok.tak myślę, ale poczekaj na opinie expertów. pozdro!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!