Odezwały się dwa wieśniaki wyżej, oprócz Activlab normalnie odpowiedział na pytanie. To jak jestem wolnym człowiekiem to mogę zadać pytanie i dać swoją opinie.
...
Napisał(a)
Firma ma każdemu wysyłać produkt zeby sprawdził czy działa czy nie i jeszcze testy opłacić
Już dawno tak się nie uśmiałem.

Już dawno tak się nie uśmiałem.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
Wybacz lecz tak prosty człowieczek jak ty nie jest w stanie mnie obrazić, życzę Ci jedynie byś w realnym świecie był równie wyszczekany.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2011-08-29 13:05:25
Pozdrawiam.

Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2011-08-29 13:05:25
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
Tak wgl czy ten temat jest zatytułowany relacje po Daa, jeśli tak to zwracam honor. Moim zdaniem nie.
Nie wiem z czego się uśmiałeś chyba z siebie samego, ponieważ ja nigdzie tak nie napisałem. To Activlab sam napisał, że jest szanująca się firmą. Ja odniosłem się do swojej osoby a nie do wszystkich. Jak tak się szanuje to powinien udowodnić mi i pokazać wam ,że jego daa działa, takim sposobem zyskałby więcej też klientów a nie ustawionej osobie przesłać do testu.
No niestety w realu też taki jestem , tylko zawodzie nie mogę być
Niektórzy z was na tym forum , właśnie prostymi ludzikami. Nie tyczy się wszystkich(Bez obrazy )
Pod Nickiem Activlab, tak z nim nie miałem szans , on jest specem w swojej dziedzinie a ja swojej. O tym wiedziałem od samego początku. Jak by wiedział coś wgl o systemie emas , nie wyskakiwał by mi ze stroną ich , tylko pisał z głowy i od razu.
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 13:21:55
Nie wiem z czego się uśmiałeś chyba z siebie samego, ponieważ ja nigdzie tak nie napisałem. To Activlab sam napisał, że jest szanująca się firmą. Ja odniosłem się do swojej osoby a nie do wszystkich. Jak tak się szanuje to powinien udowodnić mi i pokazać wam ,że jego daa działa, takim sposobem zyskałby więcej też klientów a nie ustawionej osobie przesłać do testu.
No niestety w realu też taki jestem , tylko zawodzie nie mogę być

Niektórzy z was na tym forum , właśnie prostymi ludzikami. Nie tyczy się wszystkich(Bez obrazy )
Pod Nickiem Activlab, tak z nim nie miałem szans , on jest specem w swojej dziedzinie a ja swojej. O tym wiedziałem od samego początku. Jak by wiedział coś wgl o systemie emas , nie wyskakiwał by mi ze stroną ich , tylko pisał z głowy i od razu.
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 13:21:55
...
Napisał(a)
Taa nazwa, to tak ja nazwa sklepu Biedronka do nazwy sklepu Tesco
Zgadza się, że nazwa trochę może sugerować/nasuwać ale do głębszych informacji tylko wiedza , informacje.
EMAS nie tylko jest postawiony na ekozarządzanie ale obejmuję inne działy i działania.
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 13:38:41
Zgadza się, że nazwa trochę może sugerować/nasuwać ale do głębszych informacji tylko wiedza , informacje.
EMAS nie tylko jest postawiony na ekozarządzanie ale obejmuję inne działy i działania.
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 13:38:41
...
Napisał(a)
Panowie, nie odbiegać od tematu....
Wyzwiska i wzajemne wycieczki załatwiajcie prywatnie, nie na forum.
Dzięki!
Wyzwiska i wzajemne wycieczki załatwiajcie prywatnie, nie na forum.
Dzięki!
Szukaj naszych produktów w:
Najlepszych sklepach z odżywkami dla sportowców!!! ||| Tesco, Real, Carrefour, Auchan, Kaufland ||| sklepach sportowych Intersport, Go Sport, Martes Sport ||| Drogeriach Rossmann
...
Napisał(a)
Na promo 1+1 Daa można liczyć;p Koniec , ja powiedziałem swoje, activlab swoje. Z sprawa dobiegła końca, nie czuje się za przegrane ani za wygrane.
Pozdrawiam i żegnam , jak opinie będą dobre to zapewne zakupie.
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 13:42:52
Pozdrawiam i żegnam , jak opinie będą dobre to zapewne zakupie.
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 13:42:52
...
Napisał(a)
Gratuluję zatem dobrego samopoczucie. Ja będąc na Twoim miejscu spaliłbym się pewnie ze wstydu.
Idź jednak w świat i śmiało krocz przed siebie zuchu, zostawiłeś dobre wrażenie
Idź jednak w świat i śmiało krocz przed siebie zuchu, zostawiłeś dobre wrażenie

...
Napisał(a)
Spróbuj TH (firmy X) bądź zdrów ;p No właśnie tak do niczego nie dojdziesz takim zachowanie, wstydu jak ty to ująłeś ,trzeba ostro i na chama, taki kraj ;p
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 14:07:53
Zmieniony przez - ziutek250 w dniu 2011-08-29 14:07:53
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat