Swieta racja, troche smiesznie zabrzmialo 85kg miesni i dalem sie poniesc wodzy fantazji .
WPC_fan: Jak gotuje jaja i wrzucam do zimnej wody stopniowo podgrzewaja to pekaja rzadziej, jednak czasem jakies peknie. Najlepsza metoda choc pracochlonne jest przed wrzuceniem do wody nakuc igla szerszy czubek jajka, zeby powietrze moglo uciekac. Wtedy nigdy nie peknie.
Jesli chodzi o NNKT, cytujac z wikipedii:
Występują w tłuszczach zwierząt lądowych i olejach roślinnych [1]
Kwasy wielonienasycone: * linolowy - olej krokoszowy, kukurydziany, słonecznikowy, sojowy, arachidowy, rzepakowy, oliwa
* linolenowy - olej lniany, rzepakowy, sojowy
* arachidonowy - produkty pochodzenia zwierzęcego, mięso
* eikozapentaenowy - łosoś, olej rybi (dorsz)
* dokozaheksaenowy - olej z makreli
___WYTRWALOSC_-_TO_PODSTAWA___SUKCESU_________
Dziennik odchudzania
i fotki z postepow w redukcji: http://www.sfd.pl/Blog/Dziennik_odchudzanie__jak_zrzucic_30kg_w_rok-t521970-s75.html
Foty - s.23, s.53, Podsumowanie s.75