Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3125 razy
słowa kluczowe: muay  thai  opolu 
Autor

muay thai w opolu

maroo96

Wysłana - 26 września 2006 17:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam wszystkich
chcialbym się dowiedzieć czy ktoś z was chodzi na treningi tajboksu w opolu, i prosze o podzielenie się wrarzeniami.
Czy są to profesjonalne treningi, czy trener ma pojecie o tym sporcio czy to może jeden z tych kturzu cale zycie trenuja kickboxing, karate, taekwondo i zaczynają trenować muay thai dla kasy bo to teraz modny sport

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 września 2006 23:10 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ale_OKS

Wysłana - 26 września 2006 23:10    Edytuj Cytuj
a gdzie w opolu jest muay thai?

zell

Wysłana - 27 września 2006 01:35    Edytuj Cytuj
Heh, jest jeszcze to coś w Opolu? ;> Ja słyszałem negatywne opinie, że nie warto.

» experience is a skill
» HST

Michalooo

Wysłana - 27 września 2006 11:47    Edytuj Cytuj
no wlasnie ja widzialem tylko reklame na aucie dosc nie dawno czyli jeszcze musi byc tylko ciekawe co to jest dokladnie kto to prowadzi i wogule ma ktos jakies konkretne wiadomosci

Ale_OKS

Wysłana - 27 września 2006 13:15    Edytuj Cytuj
kiedys bylo pseudo muay thai na ksiazat opolskich ale to byla porazka. Jesli mowicie wlasnie o tym to nawet nie warto isc bo to z muay thai wiele wspolnego nie ma.

seba9

Wysłana - 27 września 2006 13:26    Edytuj Cytuj
I slyszalem tez ze podobno ten sam koles otworzyl muay thai w Kup'ach pod opolem... i leci na dwa kluby. niby koles jest wielki ale nie wiadomo czy ma cos wspolnego z m-t... za niedlugo zamierzam sie tam wybrac :) wtedy sie oceni :) Tobie poradzilbym to samo. zobaczyc i wtedy sie przekonasz czy warto :) pozdro :)

KLIMO

Wysłana - 27 września 2006 21:22    Edytuj Cytuj
To MT na ksiazat to jest karate a nie MT.Wiec odradzam.A ja tez widziałem reklame na takim granatowym golfie ale nieststy nie dałem rady go dogonic swoim Tico i nie przeczytałem:(Ale tez jestem ciekaw co i jak.Pozdro

!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!

maroo96

Wysłana - 27 września 2006 22:05    Edytuj Cytuj
dzwonilem do kolesia ktory to prowadzi powiedzial ze pierszy trening za free w opolu gdzieś na toropolu we wtorki i czwartki a w kup w poniedzialki i środy koleś cwiczył poobno w gliwicach, koszt treningow 80zl miesecznie

maroo96

Wysłana - 27 września 2006 22:10    Edytuj Cytuj
a i trenindi o godzinie 19:00 w kup napewno niejestem pewny co do opola

Michalooo

Wysłana - 27 września 2006 22:44    Edytuj Cytuj
a byles juz tam moze ?? jak bendziesz daj cos znac jak tam jest pozdro

seba9

Wysłana - 27 września 2006 23:12    Edytuj Cytuj
ja tam bede juz niedlugo to jak cos to dam znac :) ale slyszalem ze koszt to 50 zl (kolega chodzi)... wydaje mi sie ze nawet tanio... ale zeby sie przekonac co potrafi to trzeba sie przejsc :) pozdo :)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

muay thai w opolu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.