Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 249 razy
słowa kluczowe: dieta  ćwiczenia 
Autor

dieta i ćwiczenia

colo001

Wysłana - 22 czerwca 2009 18:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jestem nowy w tym temacie i potrzebuje pomocy. Mam 21 lat 179cm/79kg oraz problem z moim brzuchem. Jestem posiadaczem tzw. mięśnia piwnego, potrzebuje informacji na temat dobrych ćwiczeń i diety. Chodzi również o ukształtowanie delikatnie bicepsów i klatki piersiowej. Nigdy sie nie odchudzałem i prowadze raczej mało aktywny tryb życia ale jestem gotowy to zmienić. Ważne są dla mnie wskazówki, posiadam ograniczone możliwośći chodzenia na siłownie i chciałbym sie skupić na ćwiaczniach raczej w domu poprzez bieganie (ile mam biegać dziennie (tygodniowo)) by było to bieganie bezpieczne dla moich niewyćwiczonych stawów.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 czerwca 2009 18:49 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mobin2x

Wysłana - 22 czerwca 2009 18:49    Edytuj Cytuj
Poczytaj sobie podwieszone tematy w odżywianiu http://www.sfd.pl/Od%C5%BCywianie-f10.html ułóż sobie Dietę, i potem weź się za układanie planu treningowego...

jeśli nie możesz iść na siłownie to zaopatrz się w jakiś hantle itp...
a brzuch to tradycyjnym sposobem... czyli aeroby (biegania 3xtyg, skakanka 3xtyg, min. 1 w tyg. basen itd..) brzuszki tradycyjne bądź spięcia brzucha itd.. możesz też abs II a potem a6w...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.