Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
bylem w poradni sportowej... na jutro na 8 rano jade do lekarza... wiec jeszcze nic nie wiadomo co z odblokiem ale jest druga opcja... kolezka moze bedzie w stanie zalatwic mi recepte z wypisanymi lekami. ile bedzie mi tego ptorzebne?? wzialem 6 strzalow tescia i 6 deci przez 6 tygodni. leci juz 3 tydzien od ostatnich zastrzykow i jestem bez odblokowania. doradzcie!!!!!!! ile hcg i ile clomidu???
1225805218000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 04 listopada 2008 14:31
kwwo skąd się urwałeś????
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1225805487000
kwwo
Wysłana - 04 listopada 2008 14:37
hehe dobra wiem ze dalem z tym cyklem ze nie wyposazylem sie w odblok na pcozatku ale bywa... czasami tak jest :D:D:D hehe doradzcie lepiej ile czego mi bedzie potrzeba w tym przypadku :P
1225805820000
SFD
Wysłana - 04 listopada 2008 16:47
kwwo
Już się w 3 temacie produkujesz o tym samym . Masz swój temat to pisz tam .
Zmieniony przez - 87Emil87 w dniu 2008-11-04 16:48:14
1225813654000
rafal_kosz
Wysłana - 05 listopada 2008 00:11
moja ankieta: Płeć : Mężczyzna
Waga : 85
Wzrost : 175
Obwód klatki : 116
Obwód ramienia : 43
Obwód talii : 92
Obwód uda : 61
Obwód łydki : 43
Staż na siłowni : sporo z przerwami ostatnio jakies 3 lata
Ilość spożywanego białka : --
Ilość spożywanych węglowodanów : --
Ilość spożywanych tłuszczów : --
Opis przebytych cykli sterydowych : 10 deki i 13 tescia
Trening :
Cel cyklu : Masa
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : 6m
Poziom BF% : --
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : po środku
Stan zdrowia : dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : --
PPM podstawowa przemiana materii : --
Wyciskanie leżąc (MAX) : 115
Martwy ciąg (MAX) : -
Przysiad (MAX) : -
rafal_kosz
1225840273000
jordanwlkp
Wysłana - 05 listopada 2008 04:24
2 tyg po enanie clomid
3 dni po 100mg , reszta po 50mg
jesli dojdzie do skurczenia jader to hcg wskazane
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1225855445000
rafal_kosz
Wysłana - 05 listopada 2008 14:57
dzieki ale kiedy wziasc HCG? pod koniec cyklu? i w jakich dawkach? czy HCG powinienem przyjac przed podaniem clomidu, jesli tak to jaka powinna byc przerwa pomiedy HCG a clomidem?
rafal_kosz
1225893469000
rafal_kosz
Wysłana - 05 listopada 2008 15:24
poczytalem teraz na temat HCG, rozumiem ze glownie sie go stosuje przy dlugich cyklach 12+ w trakcie. czy w takim wypadku w 8-10 tyg cyklu w zasadzie stosowac go nie trzeba chyba ze zaobserwuje sie artrofie jader. czy tak?