p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż
...
Napisał(a)
tak
...
Napisał(a)
fighter7Czyli można piec ?
Wogule to zadnych bialek nie powinno sie piec (mam na mysli bialka w proszku) podczas obrubki termicznej traca do 30% wartosci, wiec przeanalizuj to sam czy sie oplaca, lepiej platki zalac wrzatkiem odczekac chwile i dodac bialko rozrobione z mlekiem, szybko,smacznie i odzywczo.
Hi-Tec.. champions supplements- zapraszam do polubienia- http://www.facebook.com/PowerBull.ie
...
Napisał(a)
dzisiaj spróbowalem własnie, płatki wieczorem zalałem wrzątkiem, rano odlałem i zalałem je białkiem tym waszym i troche lipa wyszła ;/ wgle nie było czuć smaku białka z płatkami, macie może jakieś przepisy na dobrą owsianke z białkiem?
...
Napisał(a)
ja zalewam płatki ciepła lub gorąca woda, przykrywam na 3 minuty potem.dodaje.rodzynek,wsypuje białko o smaku czeko. i jem z dodatkiem.już niegazowanej wody. Czasami dodaje owoce i masło orzechowe
p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż
...
Napisał(a)
Proste.
-Zalewasz wrzątkiem określoną ilość płatków(ja preferuje górskie,błyskawiczne jakieś dziwne są)
-przykrywasz(aby się zaparzyły tak z 5min)
-później wsypujesz do pojemnika(np.szejkera) określoną ilość białka(ja daje 40g)
-następnie dodajesz wcześniej zaparzone płatki
-trochę wody lub mleka (zależy kto co lubi)
-uruchamiasz blendera z tą końcówką do mielenia i jazda ;D
Smacznego ;)
btw
co do ilości wody lub mleka to zależy kto co chce uzyskać
można dodać więcej i w 3 min praktycznie wypić lub jak się ma więcej czasu to delektować się gęściejszą wersją.
-Zalewasz wrzątkiem określoną ilość płatków(ja preferuje górskie,błyskawiczne jakieś dziwne są)
-przykrywasz(aby się zaparzyły tak z 5min)
-później wsypujesz do pojemnika(np.szejkera) określoną ilość białka(ja daje 40g)
-następnie dodajesz wcześniej zaparzone płatki
-trochę wody lub mleka (zależy kto co lubi)
-uruchamiasz blendera z tą końcówką do mielenia i jazda ;D
Smacznego ;)
btw
co do ilości wody lub mleka to zależy kto co chce uzyskać
można dodać więcej i w 3 min praktycznie wypić lub jak się ma więcej czasu to delektować się gęściejszą wersją.
...
Napisał(a)
ja tam wsypuje platki do miski wrzucam deliciousa zalewam ciepla woda i szamie :)
Polecane artykuły