Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
114
Można to nazwać problemem jak i poprostu pośmiać się z tego ale mam pytania:
1sze co jest lepsze: Kefir (2g tł, 3,9 białka i niepamiętam ile węgli ale około 5g) czy Maślanka(0,9 tł 8,0 w-w 3,0 białka) lub Dan`Milko(11,9g w-w 1,5g tł 3g białka na 100 ml) (Danone) /chyba tak się pisze)
2 gie: Czy mogę do kolacji grahamkę posmarować bardzo cienką warstwą masła?
Z góry dzięki
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
114
dla mnie maślanka to taka hmm... średnia ale widziałem jak to Dan`Milko pili i spróbowałem to jest jak budyń rozcieńczony w mloku i nie jest taki gęsty