Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Przepuklina kręgosłupa - co dalej

Tank123

Wysłana - 06 lutego 2009 16:55    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Parę dni temu dowiedziałem się że mam wielopoziomową przepuklinę kręgosłupa. Neurochirurg stwierdził że jedyną słuszną metodą leczenia jest operacja - wstawienie sztucznych dysków. Niestety na w/w operację mogę czekać nawet rok. Próbowałem się dowiedzieć co mogę robić a co może pogorszyć mój stan. Niestety odniosłem wrażenie że sam lekarz nie był w stanie dokładnie odpowiedzieć na to pytanie. Poinformował mnie że nie mogę dźwigać ciężarów (bardzo ogólne stwierdzenie) ale mogę biegać, robić brzuszki i pływać żabką.
Jestem, a może powinienem napisać że byłem osoba bardzo aktywną fizycznie, stąd pewnie mojej problemy z kręgosłupem. Dlatego nie mogę sie pogodzić z taką diagnozą i zaleceniami. Czy operacja to jedyne wyjście? Czy na prawdę nie mogę ćwiczyć z ciężarami?

You Can Run, But You'll Just Die Tired!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lutego 2009 16:58 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Czulenko

Wysłana - 06 lutego 2009 16:58    Edytuj Cytuj
skoro lekarz tak stwierdził to chyba tak , ale zasięgnij jeszcze opini conajmniej 2 lekarzy

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przepuklina kręgosłupa - co dalej

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.