Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Moje pytanie dotyczy omy. Jezeli znajdowala sie ona w pomieszczeniu w ktorym temperatura spadla do okolo -5 stop Celcj. to czy nadaje sie ona do uzytku, czy moze w ujemnej temperaturze traci swoje wlasciwosci.
aj chłopaki koksu po piwnicach sie nie trzyma nic jej nie bedzie...
Steroids adwenture in progress.
Znawca -
1166717847000
Mariusz987
Wysłana - 21 grudnia 2006 18:03
chyba
jak masz polski towar i jest do tego ulotka to przeczytaj o przechowywaniu
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.
Specjalista -
1166720628000
dr.artur
Wysłana - 22 grudnia 2006 17:19
nic nie bedzie beda klaczki mogly byc w niej )
1166804367000
Releaser
Wysłana - 22 grudnia 2006 17:34
raczej wszystko ok, ale sprawdz jeszcze gdzies bo np nandrolon traci swoje wlasciwosci w temp ponizej 0...
It's kind of fun to do the impossible.
Specjalista -
1166805257000
prv_87
Wysłana - 22 grudnia 2006 17:40
chyba ok ale pewnosci nie mam
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Specjalista -
1166805656000
Dobermanos
Wysłana - 22 grudnia 2006 18:06
na opakowaniu masz napisane o ile dobrze pamietam przechowywac w tem 5_15 stopni celsjusza wiec sprawdz dokladnie.Ja bralem zamarniete tyle ze nie omo i dzialaly jednak.