CroCop po wygraniu Grand Prix jest numerem 1 do walki o tytul HW z Fedorem w organizacji PRIDE. Walka najprawdopodobniej odbedzie sie na poczatku 2007r. Jesli do tej walki nie dojdzie to Mirko jest otwarty na wszelkie wyzwania i nie moze sie doczekac swojego debiutu w Ameryce, ktory wkrotce moze nastapic. Mirko zostaje zasypywany roznymi ofertami czolowych organizacji MMA (m.in. sa pogloski, ze UFC oferuje CroCopowi miliony dolarow jesli zgodzi sie walczyc pod ich bandera) i rozpatruje je przed podjeciem ostatecznej decyzji. Pytanie pozostaje tylko w ktorej organizacji?
tlumaczenie; ja zrodlo nokaut.forum.com , news swiezutenki z wczoraj
dzięki za bardzo ciekawe info SOG już pewnie nie wejdzie
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1165596590000
LapEkkk
Wysłana - 08 grudnia 2006 17:53
Chcialem uzyc opcji edit i poprawic na "Pytanie pozostaje tylko w ktorej organizacji bedziemy mogli go wkrotce ujrzec?", ale widze, ze FOD ciagle wciskasz F5 w Scenie MMA i K1 Prawidlowo bo ja tez . Kliknij w pajacyka, bedzie wiekszy pozytek z tego, Pzdr.
1165596818000
MKD
Wysłana - 08 grudnia 2006 17:56
CroCop chyba mowil juz kiedys cos o jakiejs nowej amerykanskiej organizacji ktora chce go podkupic
We gonna break
1165597007000
pawelek770
Wysłana - 08 grudnia 2006 21:19
watpie zeby przeszedl do jakiejs innej organizacji-gadaja pewnie dla podkrecenia atmosfery lub zeby pride wiecej zaplacilo za przedluzenie kontraktu z crocopem
najslabsze psy najglosniej szczekaja
1165609170000
emceha
Wysłana - 08 grudnia 2006 21:57
Kasa to kasa, a Crocop najmłodszy juz nie jest. Jezeli oferta bylaby naprawde tak dobra, ze przebilaby warunki Pride i brak mozliwosci walki z Fiodorem to mysle ze by sie zdecydował . Choc kto wie, po tym jaka ambicje pokazuje moze walczylby za nie najwyzsza kase byleby tylko zawalczyc z Fedorem.
1165611473000
_deadcraft
Wysłana - 08 grudnia 2006 22:05
Pogłoski o milionach dolarów mających wpłynąć na konto CroCopa po podpisaniu kontraktu z UFC zostały oficjalnie zdementowane przez ludzi z CC team na forum nokaut.com. Wg. tamtejszych informacji priorytetem jest teraz walka z Fedorem. Jeśli PRIDE nie będzie w stanie jej zorganizować w pierwszej połowie 2007 roku, lub jeśli Fedor odejdzie z PRIDE (są pogłoski, że chce odejść do Bodog), CC również poszuka innej organizacji, która zaoferuje korzystne warunki finansowe (UFC nie jest tu żadnym priorytetem, ich oferta nie odbiega od innych, które dostaje CC).
Na ile jest to realne (odejście Fedora i CC z PRIDE) a na ile "szantaż" mający na celu zmuszenie PRIDE do wyższych płac odpowiedzcie sobie sami.-
"Tak się wk..wiłem, że poszedłem poćwiczyć moim ulubionym młoteczkiem", "Mówiłem mu: stary, CroCop ci j**nie i pójdziesz spać" - E.Fedor
gdyby do tego doszło w Ufc doszło by do ożywienia i znacznie wzrósł by poziom walk noi Tim Silva musiał bys pożegnać z tytułem mistrza !
1165613248000
QUEBLO
Wysłana - 09 grudnia 2006 02:16
to by chyba był jedyny powód dla którego chciałbym by CC miał przechodzic do UFC,czyli zobaczenie jak nokautuje Sylvie...a co do reszty to niech zostaje w Pride
"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"
www.pajacyk.pl www.kundelpolski.pl
1165626991000
tsnm
Wysłana - 09 grudnia 2006 11:13
Moze to tylko marketing ze strony CC, ktory pewnie chce podbic cene swojego kontraktu z DSE.