Witam , potrzebuje pomocy w znalezieniu informacji na powyzszy temat, szukałem na necie ale cięzko coś konkretnego znaleźć , podrzucajcie jakies namiary. Za pomoc wielkie dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
proponuje jakas ozycje odnosnie fizjologi wysiłku!!
napewno tego nie znajdziesz na necie,musisz isc do biblioteki.
ja moze jutro cos napisze..zalezy ile ego potrzebujesz.
napewno tego nie znajdziesz na necie,musisz isc do biblioteki.
ja moze jutro cos napisze..zalezy ile ego potrzebujesz.
...
Napisał(a)
ja mam z tego jakies notatki chyba, pusc mi na prv maila to Ci najwyzej wysle skany
...last man standing...
...
Napisał(a)
zwieksza się ilosć erytrocytów-hemoglobiny a co za tym idzie mniej wody i większy hematokryt. Zwiększa sie stężenie kwasu mlekowego, mocznika.A co najważniejsze zmienia się ph na stronę kwasową, zmniejsza się ilość buforów które to niweluja kwasotę pH.
"O sporcie jesteś pokojem"
...
Napisał(a)
"O sporcie jesteś pokojem"
...
Napisał(a)
zmienia sie takze sklad immunoloiczny, wiekszosc komorek systemu obronnego zmniejsza wtedy swoja liczebnosc...takie ogolne info 

najważniejsza jest determinacja!
...
Napisał(a)
dzięki, że sie udzielacie, każda pomoc się przyda. Chodzi o to, że w takiej mieścinie gdzie mieszkam w żadnej bibliotece nie znajde informacji na tematy sportowe, sprawdzałem nic nie mają. A ksiązki są drogie, szczególnie że trzeba ich kupić kilka, więc te których nie muszę koniecznie poprostu odpuszczam.
...
Napisał(a)
Proszę o jakąś pomoc na ten temat "zmiany w składzie krwi w czasie treningu sportowego":D
...
Napisał(a)
podeslij mi maila to Ci wysle, pozdr
jesli to ty zostawiles mi wiadomosc to wyslalem moje notatki, sprawdz @
Zmieniony przez - Erg w dniu 2007-02-01 13:05:27
jesli to ty zostawiles mi wiadomosc to wyslalem moje notatki, sprawdz @
Zmieniony przez - Erg w dniu 2007-02-01 13:05:27
...last man standing...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!