Moge cos brac podczas cyklu zeby mi nie malały jadra?? jak tak to napiszcie mi bo mam zamiar teraz zaczac cykl...z tescia, silobolinu...no i omki...
...
Napisał(a)
no mi tez troche sie skurczyły po cyklu...no ale sie odblokowałem i wróciły nawet do swoich porzednich rozmiarów...ale nie chciałbym zeby takie cos sie mi powtorzyło...lipa...
Moge cos brac podczas cyklu zeby mi nie malały jadra?? jak tak to napiszcie mi bo mam zamiar teraz zaczac cykl...z tescia, silobolinu...no i omki...
...
Napisał(a)
ZALCUS oba, tez pierwszy gino juz przetlumaczyl do polowy ale drugi to wyzwanie, jak przetlumaczysz do od kazdego dostaniesz po sogu!!!!!!!
...
Napisał(a)
Ten pierwszy mogę przetłumaczyć teraz - za godzinę by był - ale drugi raczej dopiero po sesji - gdzieś w połowie czerwca, bo mnie examy naciskają :/
War is the only proper school for a surgeon.
Primum non nocere.
...
Napisał(a)
lache kladz na sesje sfd jest wazniejsze, ja nieskonczylem nawet podstawowki a zobacz na kogo wyroslem,
...
Napisał(a)
dymam na pol gwizdka nie majac calego wzowodu

*** Mafia Ślązaqf ***
"...a ch*** warci tyle ile cisza w eterze.....ciiii....no i lipa frajerze..."
...
Napisał(a)
Ok gino
- coś się jutro wymyśli 

War is the only proper school for a surgeon.
Primum non nocere.
...
Napisał(a)
AdamCienki co Ty tu robisz 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
dobrze ci tak, hehe ale masz przewalone z taka małą lufką- to sie musi niezle z ciebie dziewucha nalewac, hihi
misza1410
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!