Witam wszystkich.Chciałbym się dowiedzieć czegoś od kogoś kto zna się na tych sprawach...no więc na siłownie chodzę ok.1.5roku.nigdy przez ten czas nie zażywałem żadnych witamin(np supradyn itp.)aa ostatnio dowiedziałem się ze powinienem...dlaczego tak pomyślałem??
Od ok.2-3 tygodni zaczeły mi drętwieć nogi a także nie wiem jak to fachowo nazwać ale "skakały mi mięśnie"(łydki ,uda ,klatka pierśiowa itp.),zauważyłem także lekkie zawroty głowy,a także brak koncentracji(np na lekcjach odpływam i nie wiem nic
)...??chciałbym takżę zauważyć ze gdy cwicze na siłowni potężnie
się pocę.Mam racje z tym niedoborem witamin typu magnes,potas,żelazo...??czy jednak moje przypuszczenia są mylne??
Oczywiście ide do lekarza zrobic krew i tegop typu badania ale to jutro...i dlatego dzis pisze z tym pytaniem do was zeby sie nie martwic
...lub martwic
...
pozdrawiam:D
Od ok.2-3 tygodni zaczeły mi drętwieć nogi a także nie wiem jak to fachowo nazwać ale "skakały mi mięśnie"(łydki ,uda ,klatka pierśiowa itp.),zauważyłem także lekkie zawroty głowy,a także brak koncentracji(np na lekcjach odpływam i nie wiem nic

Oczywiście ide do lekarza zrobic krew i tegop typu badania ale to jutro...i dlatego dzis pisze z tym pytaniem do was zeby sie nie martwic

pozdrawiam:D