SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

tran w kapsułkach

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 14731

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1126 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5124
Witam! Kupiłem sobie tran w aptece w kapsułkach 300caps tzn. mama mi kupiła bo czułem ze mam niedobur tłuszczy tzn. miałem problem z dostarczeniem zdrowych tłuszczy i chce to nadrobić tym suplementem chiociaż troche
1 pytanie czy nie spowoduje to zatłuszczenia jeśli bede spożywał tak około 3 kaps dziennie (500mg tłuszczy zawiera jedna kaps)
2 pytanko czy przyśpieszy to redukcje tkanki tłuszcowej badx w jakiś sposób na to wpłynie
3 pytanko kiedy najlepiej brać te capsy bo słyszalem ze jeśli sie łączy tłuszcz z węglami to nie za dobrze
Kiedy brać ? Do posiłku poptreningowego/przedtreningowego?
Rano?
Na kolacje zecz jasna mam rozumieć żeby w żadnym wypadku nie brać...
Aha jestem aktualnie na masie i biore juz 3 tydz kreatyne wiec musze uważać żeby były odstępy z tymi kapsami od kreatyny bo o ile wiem tłuszcz źle wpływa na działanie kretki?

I prosiłbym o napisanie mniejwiecej jak by to wyglądało w diecie an rzeźbe czy będzie to skuteczne i w jakich najlepiej porach? przed aerobami/po czy jak

Z góry dzięki za odp.

99% sukcesu to chęci... jeżeli je masz to witaj w klubie:]

>>pozdro<<

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 112308
jak dodatkowe 1,5g tlooszczu moze wplynac na otlooszczenie? w zasadzie nielaczenia tlooszczy z ww chodzi przede wszystkim o dooze ilosci i tlooszczu i wegli (vide np. slodycze), a nie takie minimalne ilosci, jakie bedziesz mial z tranu

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Usunięty przez Uriel za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 112308
zaraz napisze ci @ - w8

a co do tego tranu, bo mi umknelo - zdrowe tlooszcze (tran) maja to do utraty tk.tlooszczowej, ze aktywooja pewne receptory, co z kolei zwieksza synteze enzymoow lipolitycznych; poza tym hamooje tez dzialanie niektoorych enzymoow lipogenicznych; jak znajde polski txt o tym, to wrzooce

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
low fish oil inhibits SREBP-1 proteolytic cascade, while a high-fish-oil feeding decreases SREBP-1 mRNA in mice liver: relationship to anti-obesity.

Nakatani T, Kim HJ, Kaburagi Y, Yasuda K, Ezaki O.

Division of Clinical Nutrition, National Institute of Health and Nutrition, 1-23-1 Toyama, Shinjuku-ku, Tokyo 162-8636, Japan.

Rodents fed fish oil showed less obesity with a reduction of triglyceride synthesis in liver, relative to other dietary oils, along with a decrease of mature form of sterol regulatory element binding protein-1 (SREBP-1) and activation of peroxisome proliferator-activated receptor alpha (PPARalpha). Decrease of mature SREBP-1 protein by fish oil feeding was due to either inhibition of SREBP-1 proteolytic cascade or to decrease of its mRNA. To clarify its mechanism and relation to antiobesity effect, mice were fed fish oil in a range from 10 to 60 energy percent (en%). Fish oil feeding decreased body weight and fat mass in a dose-dependent manner, in parallel with PPARalpha activation and a decrease of SREBP-1 mRNA. However, compared with 0 en% fish oil feeding, 10 en% fish oil feeding decreased mature SREBP-1 protein by 50% with concomitant decreases of lipogenic genes, while precursor SREBP-1 protein rather increased by 1.3-fold. These data suggest that physiological doses of fish oil feeding effectively decrease expression of liver lipogenic enzymes by inhibiting SREBP-1 proteolytic cascade, while substantial decrease of SREBP-1 expression is observed in its pharmacological doses, and that activation of PPARalpha rather than SREBP-1 decrease might be related to the antiobesity effect of fish oil feeding.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
uppression of fatty acid synthase by dietary polyunsaturated fatty acids is mediated by fat itself, not by peroxidative mechanism.

Kim H, Choi S, Lee HJ, Lee JH, Choi H.

Department of Food and Nutrition, Seoul National University, Seoul 151-742, Korea.

This study examined the effect of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) that were supplemented with vitamin E on lipid peroxidation, glutathione-dependent detoxifying enzyme system activity, and lipogenic fatty acid synthase (FAS) expression in rat liver. Male Sprague-Dawley rats were fed semipurified diets containing either 1% (w/w) corn oil or 10% each of beef tallow, corn oil, perilla oil, and fish oil for 4 wk. Alpha-tocopherol was supplemented in perilla oil (0.015%) and fish oil (0.019%). Hepatic thiobarbituric acid reactive substances, an estimate of lipid peroxidation, were not significantly different among the dietary groups. The glutathione peroxidase, glutathione reductase, and glutathione S-transferase activities were all elevated by the polyunsaturated fats, especially fish oil. The activity of FAS was reduced in the polyunsaturated fat-fed groups in the order of fish oil, perilla oil, and corn oil. The mRNA contents decreased in rats that were fed the 10% fat diets, particularly polyunsaturated fats, compared with the rats that were fed the 1% corn oil diet. Similarly, the inhibitory effect was the greatest in fish oil. These results suggest that lipid peroxidation can be minimized by vitamin E; PUFA in itself has a suppressive effect on lipogenic enzyme.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Role of dietary fat type in the development of adiposity from dietary obesity-susceptible Sprague-Dawley rats.

Jang IS, Hwang DY, Chae KR, Lee JE, Kim YK, Kang TS, Hwang JH, Lim CH, Huh YB, Cho JS.

Department of Animal Science & Biotechnology, RAIRC, Jinju National University, Chilam-Dong 150, Jinju, KyeongNam, Korea. [email protected]

The present study was designed to define how dietary fat type regulates body adiposity in dietary obesity-susceptible (DOS) Sprague-Dawley (SD) rats. Eighty-three SD rats received a purified diet containing 50 g maize oil (MO)/kg for 3 weeks and then thirty-nine of the rats, designated as the DOS rats, were allotted to diets containing 160 g MO (DOS-MO), beef tallow (DOS-BT) or fish oil (DOS-FO)/kg for 9 weeks. As a result of the experiment, the DOS-FO rats had significantly (P<0.05) reduced weight gain and abdominal and epididymal fat-pad mass than the DOS-MO and DOS-BT rats. Serum leptin level was also significantly (P<0.05) lower in the DOS-FO rats; however, hypothalamic leptin receptor (a and b) mRNA and neuropeptide Y expressions were not altered by dietary fat sources. A lower acetyl-CoA carboxylase mRNA expression in the liver was observed in the DOS-FO group, whereas hepatic peroxisome proliferator-activated receptor-gamma mRNA and protein expressions were markedly elevated in the DOS-FO group compared with those in the other groups. We did not observe differences in acetyl-CoA carboxylase and peroxisome proliferator-activated receptor-gamma expressions in epididymal fat of the DOS rats consuming MO, BT or FO. It is concluded from our present observations that dietary fat type, especially that rich in FO, plays a potential role in down-regulation of adiposity by altering hepatic lipogenic genes, rather than feeding behaviour, in the DOS-SD rats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wiem ze niezbyt helpful dla kazdego temu ""
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 112308
why ""? :>

o wlasnie - chodzilo mi o PPAR; w ins o tym cos pisalam gdzies kiedys dawno temu i nieprawda

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 16119 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 160511
a czy tran w kapsach firmy GAL jest si???

nigdzie na pudełku nie mogę znaleźć zawartości tranu w jednym kapsie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 10634 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 36062
niezbyt helpful, bo to żółtki cholerne badania robili, a im nie mozna ufać

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bilans wodny na redukcji

Następny temat

Skutki uboczne stosowania ZMA???

WHEY premium