Wie ktos cos wiecej na temat tego estra tescia ? Przeszukalem forum ale nic nie znalazlem. Tylko info o NPP. Cyklu na razie nie planuje tylko zbieram informacje. Pozdr.
...
Napisał(a)
Witam
Wie ktos cos wiecej na temat tego estra tescia ? Przeszukalem forum ale nic nie znalazlem. Tylko info o NPP. Cyklu na razie nie planuje tylko zbieram informacje. Pozdr.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To ten sam ester co w NPP
- okres półtrwania to ok.4 dni. Po pytaniu widać, że powinieneś doczytać kilka kwestii. Ten ester solo rzadko jest doczepiany do testa jako pojedynczy środek w produkcie. Skąd pytanie?
Estr to estr, Niezaleznie czy jest polaczony z testem, nandrolonem, boldenonem masteronem itd...
Estry sterydów
•Formate 1.5 dnia
•Acetate 3 dni
•Propionate 4.5 dnia
•Phenylpropionate 4.5 dnia
•Butyrate 6 dni
•Valerate 7.5 dnia
•Hexanoate 9 dni
•Caproate 9 dni
•Isocaproate 9 dni
•Heptanoate 10.5 dnia
•Enanthate 10.5 dnia
•Octanoate 12 dni
•Cypionate 12 dni
•Nonanoate 13.5 dnia
•Decanoate 15 dni
•Undecanoate 16.5 dnia
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2016-07-05 23:10:00

Estr to estr, Niezaleznie czy jest polaczony z testem, nandrolonem, boldenonem masteronem itd...
Estry sterydów
•Formate 1.5 dnia
•Acetate 3 dni
•Propionate 4.5 dnia
•Phenylpropionate 4.5 dnia
•Butyrate 6 dni
•Valerate 7.5 dnia
•Hexanoate 9 dni
•Caproate 9 dni
•Isocaproate 9 dni
•Heptanoate 10.5 dnia
•Enanthate 10.5 dnia
•Octanoate 12 dni
•Cypionate 12 dni
•Nonanoate 13.5 dnia
•Decanoate 15 dni
•Undecanoate 16.5 dnia
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2016-07-05 23:10:00
1
...
Napisał(a)
Chodzilo mi bardziej o doseiadczenia zwizane z tesciem na tym estrze. teoretycznie mozna bylo by go brac razem z npp co 3 dzien co pewnie jest duzo wiekszym komfortem jesli chodzi o mniejsza ilosc strzalow. Znalazlem pare informacji na zagranicznych stronach ale malo bazuje na doswiadczeniu... raczej czysto teoretyczne opisy. Podobno jest bardzo uniwersalny bo nie trzyma wody jak enan/cypio. Raczej blizej mu dzialaniem do propa. Na temat reszty srodkow info jest sporo wiec powoli czytam... ale na temat wlasnie tescia pp nie znalazlem prawie nic.
...
Napisał(a)
A konkretnie to pharmacomlabs w swojej ofercie ma wlasnie tescia pp solo. Ten lab to obecnie nr1 w uk wiec tak z czystej ciekawosci pytam.
...
Napisał(a)
Luz. W PL mało popularny ten rodzaj estra przywiązany do testa... . Co do zasady to test to test, a rodzaj estra do niego przypięty decyduje jak długo się utrzymuje w organizmie. A co za tym idzie decyduje też o częstotliwości Iniekcji o czym wspomniales. Co do osobliwych reakcji na różne estry, to musisz sam testować, Retencja wody i tak głownie zależy od tego jak jesz i czy kontrolujesz Estrogen. Biłem propa, cypio i enana i żadnej różnicy w retencji nie zauważyłem. Jedynie co delikatnie u mnie można zauważyć to na propie mam ciut lepsze libido.
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2016-07-05 23:26:03
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2016-07-05 23:26:03
1
...
Napisał(a)
Fajny estr ja miałem od kucharza biłem pon czwartek niedziela po 150mg , nie ma takiego uderzenia jak prop, ale jest bardziej uniwersalny , ciężko dostać to fakt, kiedyś jakaś firma to robiła już nie pamiętam jaka i jak z działaniem .
Często zamiast pnenylo masz masz trochę enana, oraz więcej propa, ciężko dojść, co rzeczywiście bijemy.
Dlatego powtarzam apteczna omka -king.
Często zamiast pnenylo masz masz trochę enana, oraz więcej propa, ciężko dojść, co rzeczywiście bijemy.
Dlatego powtarzam apteczna omka -king.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedzi. Wlasnie pharmacomlabs ma go w swojej ofercie w cenie takiej samej jak prop. Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Redukowanie tkanki tłuszczowej
Następny temat