zalezy mi na jak najszybszym zejsciu do bf 10% z obecnego 16 nawet kosztem miesni.Pytanie brzmi mniej wiecej o ile kalori wzrasta podstawowa przemiana materi przy wadze 80 kg stosujac t3 wraz z clenem
zalezy mi na jak najszybszym zejsciu do bf 10% z obecnego 16 nawet kosztem miesni.Pytanie brzmi mniej wiecej o ile kalori wzrasta podstawowa przemiana materi przy wadze 80 kg stosujac t3 wraz z clenem
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
i t3 100mg nie bylo zwiekszonej temperatury jedyny skutek jaki obserwuje to wzmozone pocenie i lekkie pobudzenie czasem bol glowy
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
t3 apteczny grecki z unipharmy rozpiska z neta
Uwazasz inaczej?
Antonek no ja bym preferował rozpisanie t3 na 4-6 tyg. Nie specjalnie widzi mi się takie skakanie dawkami 10 dni do 100 mcg ale każdy robi jak uważa.
Zmieniony przez - Marqz w dniu 2010-06-10 15:24:00
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
Pozdr!

dokladnie jak mowisz tez zrobilbym tak jak napisales

clen możesz wchodzi i schodzić ciągle ale nie t3.
Zmieniony przez - inkognitoo w dniu 2010-06-11 10:36:30
my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień
W jakich porach i dawkach jecie clen?
Lece t3 w stalej dawce 50 mcg. Planuje tak 6 tygodni. I do tego systemem 2 tyg on/off clen. Pierwsza dawke jem naczczo(aktualnie 1,5 tabsa), kolo godziny 7:30. A druga wale kolo 16-16:30. t3 tak samo. Moze tak byc?