Szacuny
1
Napisanych postów
4
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
8
Przywróć kolor siwym włosom desiwizatorem. Psiukasz i stopniowo odzyskujesz kolor. Ja na początku pofarbowałem ale to była pomyłka, potem znajomy mi polecił coś czego sam używał czyli spray Natural Efekt. Bajecznie proste w stosowaniu i włosy nie wyglądają jak farbowane.
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Zgadzam się, że na rynku profesjonalnym nazywa się to pigmentacją, ale widziałem odsiwiacze marketowe, a w zestawie krem + słaby aktywator, więc tak naprawdę to lekkie farbowanie.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
3
W ofercie profesjonalnych produktów fryzjerskich są pianki koloryzujące dla mężczyzn. Nawet kobiety je używają ;) Siwe włosy nie muszą być farbowane. Lepszy efekt można uzyskać po użyciu pianki np. Liding Yo Coloring Fast Mousse marki Kemon. Dostępne są w sklepie internetowym lokikoki. Pianka zapewnia dyskretne maskowanie siwizny. Tworzy fajny, naturalny efekt. A przede wszystkim jest łagodna i bezpieczna dla włosów. Do wyboru są dwa odcienie. Nakłada się ją za pomocą szczoteczki i wcale nie trzeba długo trzymać produktu na włosach, bo wystarczy już 5 minut.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
65
Kilka lat życia w ciągłym stresie i niepewności do tego problemy zdrowotne zebrało swoje żniwo...Mając obecnie 27lat mam już sporo siwych włosów zwłaszcza po bokach i te mrowienie na głowie (objawy nerwicy) Obecnie staram się zmienić styl życia dieta, sport , pasje, medytacja pewność siebie i pozytywne myślenie to dużo daje :) człowiek się od razu lepiej czuje.