...
Napisał(a)
witam chce zaczac cykl z propem i winkiem tylko chodzi mi o to ze mam takie nie widoczne gino i nie chce żeby się powiększyło i czy stosowanie nolvy do całego cyklu zapewni mi to ze nie powiększy się????????i czy coś jest tez dobre by zapobiec ginekomastii ????? pozdrawiam i wesołych świat czekam na odp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tez mam taka sytuacje z gino i chce zarzucic cos lajtowego , interesuja mnie odpowiedzi rekinow tego forum
...
Napisał(a)
bo myślałem ze jak walne nolve przez cały cykl i w typu B ograniczy ryzyko.Z rok temu brałem massdrol z clomidem i na koniec cyklu mi wyskoczyło ale gruczoły się zmniejszyły i teraz jej nie widać, tak ogólnie chciał bym zrobić teraz dobry cykl na dobra jakość mięsa
...
Napisał(a)
prop npp masteron dobra micha trening motywacja i jakos miesnia elegancka
masteron ma wlasciwosci anty estrogenowe i jestt to cykl nietoksyczny
masteron ma wlasciwosci anty estrogenowe i jestt to cykl nietoksyczny
...
Napisał(a)
prop i woni zbytnio nie aromatyzuja.... takze bardzo male jest porawdopodobienstwo ze ci gino wyskoczy... ale na wszelki wypadek miej pod reka nolve.... jak zacznie sie powiekszac... 40mg ED potem stopniowo zmniejszaj.. ale tak jak aras 100% pewnosci nigdy nie ma

Agorivin Depot
...
Napisał(a)
ogólnie jeśli ma się predyspozycje do gino to może lepiej brać przez cały cykl ta nolve?????a co z tym provironem z tego co czytałem tez jest anty estrogenem
Zmieniony przez - Snoopy w dniu 2012-04-08 12:25:22
Zmieniony przez - Snoopy w dniu 2012-04-08 12:25:22
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!