barthezzz...
...
Napisał(a)
witam...mam do was pytanko co sadzicie o cyklu tzn. polaczeniu mety z test. prolongatum no i do tego nolva ... ?? czy duze spadki po takim cyklu beda ?? i jak mozna to prosil bym o ropsanie tego cyklu...chodzi mi o zrobienie masy...nie potrzebuje narazie rzezby bo nie duzo waze,tylko potrzebuje masy...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
1.nie rob z siebie gorszego idioty niz jestes
2.skad to wywnioskowalem
odp: do 2 : po twoich cyklach
2.skad to wywnioskowalem
odp: do 2 : po twoich cyklach
...
Napisał(a)
zależy ile masz kasy. można brać prolo przez powiedzmy 9 tygodni i metkę do tego przez pierwsze 4-5 tygodni nolva cały czas 10mg/dz a potem odblok clomidem 2 tyg po ost strzale teścia
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
ciekawe czy wogole masz odpowiednia wage do sokow
ale coz cykl by mniej wiecej tak wygladal
1-10 tesciu 300mg/tydz
4-8 meta 20mg/dzienie
mowisz jakie spadki ???hmm to wszystko zalezy od cibie diety treningow regeneracji nikt ci nie powie ile mozesz stracic.
pozdr
ale coz cykl by mniej wiecej tak wygladal
1-10 tesciu 300mg/tydz
4-8 meta 20mg/dzienie
mowisz jakie spadki ???hmm to wszystko zalezy od cibie diety treningow regeneracji nikt ci nie powie ile mozesz stracic.
pozdr
...
Napisał(a)
ja bym dodał jeszcze dece do tego i było by tak fajne
1-8 deca 200mg/tyg
1-10 prolo 300mg/tyg
1-4 meta 25mg/tyg
1-8 deca 200mg/tyg
1-10 prolo 300mg/tyg
1-4 meta 25mg/tyg
koks20, a w zasadzie 21
...
Napisał(a)
tak z ciekawosci zajzalem w twoj profil a tam
tylko albo az 69kg przy wzroscie 175cm
powiem ci cos kup sobie jakies bialko wpc lub wpi tak z 3kg pomysl o dobrej diecie i zasowaj na silce a nie za koks sie lapiesz

tylko albo az 69kg przy wzroscie 175cm
powiem ci cos kup sobie jakies bialko wpc lub wpi tak z 3kg pomysl o dobrej diecie i zasowaj na silce a nie za koks sie lapiesz
...
Napisał(a)
no kasy mam troche-nie bedzie z tym problemow...myslalem zeby dorzucic sobie deca,ale to juz na nastepny cykl zoastawie narazie chcialbym sobie przywalic prolo + metke...zdjae mi sie ze to bedzie odpowiedznie tym bardziej ze cykli juz mialem troche ale nigdy nie mialem i nie bralem odpowiednich dawek tylk zawsze moje cykle byly smieszne z mala iloscie koksu a teraz chce wziasc tak aby w organizmie utrzymac odpowednie stezenie anabolikow...
barthezzz...
...
Napisał(a)
o kur..... zaraz ***n.. ze smiechu
"juz pare cykli mialem tylko one byly smieszne" <----co ty myslisz ze koksy to cukierki

"juz pare cykli mialem tylko one byly smieszne" <----co ty myslisz ze koksy to cukierki
...
Napisał(a)
meta - 25 mg dziennie przez 5/6 tyogdni
tesc - 200 mg co 5 dni przez 8/9 tygodni
nolva - 10 mg dziennie od 3 do 2 tygodni po cyklu

tesc - 200 mg co 5 dni przez 8/9 tygodni
nolva - 10 mg dziennie od 3 do 2 tygodni po cyklu

...
Napisał(a)
cukierki-hmmm nie !!! dropsy.... dobra nie odzywaj sie kolego...w senisie smieszne ze baralem male ilosci po 60 mety na cykl i po 2 paczki omki....albo 100tab winstrolu + 5 sustanonu o to mi chodzilo....wiec moze lepiej i pier*****j z tego smiechu i nie odzywaj sie wiecej....ja nie mam tak jak inni ludzi ze moge przytyc normalnie...zebym nie stosowal koksu,diety i odzwek to bym wazyl 54kg i byl taki chudzielec jak kiedys bylem a tak to waze ile waze moze malo ale jestem z tego zadowolony wiec prosze Cie takie opinie zachowaj dla siebie...ja tylko i wylacznie chce porady co do cyklu i opinie zwiazen z tym cyklem...
barthezzz...
...
Napisał(a)
"...tym bardziej ze cykli juz mialem troche..." ta na pewno przy 69 kg hehhe
koks20, a w zasadzie 21
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!