witam, jakoś w poniedziałek (nie pamiętam nawet od czego)dostałem dziwnego bólu barków - ból jest lekki i pojawia się tylko jak podnosze ręke do góry i poruszam ją na boki , jak chodze czy biegam bólu nie ma , ogólnie myślałem ze bol przejdzie, bo był naprawde lekki,ale nic z tego, czuje wielki dyskomfort ubierając koszulke, czy chociazzby skacząc na główke do wody podczas pływania.. Jak leczyć tą dolegliwosc ? co to moze byc? prosze o pilną pomoc, od poniedziałku chce wznowić trening ... Dodam, że przy poruszaniu bark strzela jak szalony , ale zawsze tak miał, teraz jest to tylko nasilone .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najprawdopodobniej nadwyrężyłeś staw barkowy stąd ten dyskomfort i raczej nie jest to nic poważnego. Jednak poniedziałkowy trening radzę odpuścić aby bark się zregenerował chyba, że będziesz wykonywać w których bark nie będzie dokuczać.
...
Napisał(a)
nie stawiałbym na rotator , nie wiem czemu, ale mam przeczucie że to wlasnie jakieś nadwyręzenie , ale ile odczekać, treningi mi stoją, a w sumie żadnych ćwiczen raczej nie wykonam z tym barkiem...
...
Napisał(a)
ból nie daje za wygraną , czekam do przyszłego poniedziałku i ide do fizjo , w tym tygodniu trening samo bieganie - myśle czy nie móglbym wykonwac takich cwiczen jak przysiad,Martwy i rózne ćwiczenia które czysto nie obciązają barku - ale ...kazde w jakims stopniu obciąza i boje sie ze bedzie gorzej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!