Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
to jest smieszne posty typu szkolna bojka bilem sie z goscie ktory byl 30 kg ciezszy i go pokonalem stary jestes k*****wa smieszny chczesz byc na sile moderem czy ? to jest kpina jak ktos poczyta twoje posty to sie zesra stary idz do psychologa a klakierow ta masz umowionych k***wa jak masz dawac rady to zajmij sie treningiem i teoria zenada
mam dla ciebie nowy post szedlem z dziewczyna a tu na przystanku stalo trzech lumpow i zaczepili mnie ale ja jestem spokojny i mowie panowie uspokujcie sie bardzo prosze i ten wieksz poszedl na mnie ale nie wiem jak zrobilem unik a potem wyprowadzilem sierpa z biodra z nokautowela palanta a reszta uciekla nie jestem faihterem ale stao sie a wy macie takier przygody?
tak ja mam masz songa
tak ja tez mialem son
song za odwage
ale fajny artykul song
k**************wa
pomagacie czy songow szukacie
radze kazdemy ktory daje rady zeby wiedzial ze bieze odpowiedzialnosc za to albo niech dopisuje ze nie bieze odpowiedzialnosci za to co napisal
chodzi posty pewnego gosicia
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
20
Napisanych postów
12783
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
104474
Zacznij używać znakow interpunkcyjnych ,bo nie mam pojęcia o co Ci chodzi.
------------------------------
Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdź na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Szacuny
51
Napisanych postów
5468
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30199
nie zwracaj uwagi na tych co nie sa expertami- no specjalistami choc- w pierwszych trzech dzialach, bo rzadko maja oni cos do powiedzenia 'na temat'...a 'szatniarze' to juz w ogole nie wiedza co to za forum- ja tam zagladam moze z 2 razy w miesiacu i to jak mam potrzebe...nie mylic 'za potrzeba', choc wlasciwie to niektorych tylko z gory osrac mozna
Nie można czynić postępów, trenując więcej niż potrzebuje tego organizm.
Szacuny
0
Napisanych postów
977
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
13169
Przeczytales regulamin?
"Każdy ma prawo zadać pytanie lub udzielić odpowiedzi zgodnie z zasadami Regulaminu niezależnie od stopnia zaawansowania."
"Żadne wypowiedzi nie powinny być traktowane jako materiał instruktażowy.
W przypadku wystąpienia jakichkolwiek szkód powstałych w wyniku zastosowania się do jakichkolwiek informacji umieszczonych w serwisie właściciel serwisu nie może być pociągnięty do odpowiedzialności."
Nie wiem o kim piszesz, ale zawsze lepiej poczekac, az wypowie sie jakis kompetentny uzytkownik, (pogrubiony lub moderator), bo wtedy masz pewnosc, ze rada jest sprawdzona i wartosciowa.
Pozdrawiam!
Moderator Uczniowskiego Forum Dyskusyjnego
Zmieniony przez - JoeWeider w dniu 2003-03-18 18:02:16
Szacuny
2
Napisanych postów
1196
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8343
co to są SONGI??? pierwszy raz o nich slysze
Cogito ergo sum
"Wiedza jest jak zagubiony wielbłąd muzułmanina-łap ją , gdy tylko ją napotkasz"
"Szukaj wiedzy od kołyski do grobu"
Pajacyk roolesss http://www.pajacyk.pl