...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
spróbuj z inną polecam morszczuka czy dorsza
jak nie daj wołowinę wieprzowine czy kuraka
pozdr
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Wiek
48 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
162
Witam!
Jeszcze male pytanko. Czy mięso mogę gotować na kostkach rosołowych.
Pozdrowienia
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
możesz nie będzie tragedii ale jak masz możliwość paruj piecz
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Wiek
48 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
162
Paruję ale zajmuje to dużo czasu ( no i mycie tego parowara ).
A na kostce to dużo szybciej.
Dzięki za odpowiedź!
Pozdrowienia
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
czy dużo 15-20 min wystarcza pozdr
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Wiek
48 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
162
Samo parowanie tak ale żeby smakowalo to najpier trzeba dobrze przyprawić i musi postać z dwie godziny w cebulce. A ja wracam o 18 z roboty, co drugi dzień trenig a mam jeszcze szkraba w pierwszej klasie to trzeba się z nim jeszcze pouczyć. A wiesz że przygotowanie michy na cały dzień to z 1,5 godziny. Więc tydzień mam napięty.
pozdrowienia
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Wiek
48 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
162
A ty jak sobie to mięso przyprawiasz. Ile wcześniej tj. przed parowaniem.
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
jak paruje to dzień wcześniej ale teraz nie mam za wiele czasu na zabawę i dzień wcześniej folia i grill pozdr