Will - testuj testuj, moze sie kolejna rewolucja szykowac
Co do ostrowi jak juz kilka osob wczesniej wspomnialo. Wiekszosc ludzi pije, pali, cpa i koksi (a czesto to robi wszystko naraz), wiec nawet jakby zarl najmniej chemiczne zarcie to i tak mu to juz niewiele pomoze. Jak ktos pisal kiedys, dosypanie kilogramu cukru do beczki gowna nic nie da bo smaku ani wlasciwosci nie zmieni. Druga sprawa ze ostrowia obciaza watrobe i jelita, malo osob ma w pl wzw roznego typu, malo naduzywa alkoholu ? To czy beda pic ostrowie czy drogie
bialko gowno im pomoze.
Kwestia jelit, ktos byl na hydrokolonoterapi albo mial kolonoskopie ? Moze macie znajomego kto byl wiec sie spytajcie tak z samej ciekaowsci to sie dowiecie ile macie i czego w jelitach. Czemu po tygodniowych dietach oczyszczajaych czlowiek nabiera sil do zycia ? bo sie pozbyl mas kalowych ktore mu zalegaja w jelitach i juz nie zatruwaja calego organizmu. Dlaczego do proktologow zapisuje sie w cholere ludzi (tyle ze najczesniej w wieku poprodukcyjnym) ? bo ich scianki jelit sa oblepione resztkami jedzenia ktore sie rozklada i ktore tam zostaje. Wiecie ile zarcie z maca potrafi pozostac w jelitach ? Nawet i pol roku moze a co przez ten czas ropbi to nie wspomne
Jak Will jeszcze wspomnial co sie dzieje w przemysle odzywczym, zastanawialiscie sie czemu cycki kurze po kupieniu a przed ugotawiem maja czasem zapach i smak ludwika ? Ja sie zastanawialem ale jak zobaczylem co robia w miechem w duzym hipermarkecie to przestalem. Wiecie ze kurczaki ktore pieka na roznie i sprzedaja w hipermarkecie sa zdeka przeterminowane i doprawione duza iloscia chemi ? Bylem we francji na fermie kurczakow i gadalem z wlascicielem, czego wiekszosc kurakow ma miecha od cholery a czemu tylko kilkanascie sztuk jest normalnych wymiarow ? co uslyszalem "te chude zostawiam dla siebie a tuczniki na handel".
Wiecie co jest w parowkach ? najgorszy syf, zmielone ryje swinskie, ogony i reszta, w cholere wypelniavzy. Wszelkiego rodzaju wedliny, w wiekszosci to wypelniacze i woda. Zalatwcie sobie ser twarogowy ze wsi ktory ktos robi dla siebie a potem kupcie w sklepie, pytanie czemu sklepowy ma od cholery wody ? Moglbym tak wyliczac w nieskonczonosc ale nie ma sensu, takze zanim zaczniecie mowic o szkodliwosci ostrowi i bedzie na to zwracac uwage, zajmicie sie wazniejszymi sprawami w kwesti chemicznego zarcia, bo jak wczesniej pisalem dodanie cukru to beczki gowna nie pomoze...
Zmieniony przez - everr w dniu 2006-12-27 09:02:55