Szacuny
8
Napisanych postów
134
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2992
Ostatnio po raz pierwszy spróbowałam kuskusa i musze powiedzieć że mi bardzo zasmakował, jeśli jest lepszy ok ryżu brązowego to dobrze
Na siłownie chodze co drugi dzień (pn, śr, pt) i w dni treningowe jem różnie- makaron (razowy), raz ryż (brązowy), kasze kuskus. W dni beztreningowe jem kasze gryczaną i już brakuje mi pomysłów . A czy używanie zamiast sosów np. soku pomidorowego bedzie ok?
ostatecznie mogę zawsze wymieszać to z surówką
Zmieniony przez - Milka_18 w dniu 2005-05-10 13:16:11
Szacuny
8
Napisanych postów
134
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2992
Znalazłam mnóstwo przepisów na fajne surówki, ale w większości w nich dodaje się do warzyw jabłko,a czytałam gdzieś że takie połączenie (surówka z np.jabłkiem i ww złożone) to raczej ciężkostrawne połączenie. To można dodać to jabłko czy lepiej sobie darować? ps. co myślicie o mrożonkach typu leczo czy warzywa chińskie (np. żeby poddusić minutkę na oliwie z oliwek i dać do np. ryżu, kaszy czy makaronu)?