TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie, nie spieprzysz patelni jak będziesz dolewał na nią wodę, niemniej jak będziesz robił żołądki pod przykryciem to nie powinno być takiej potrzeby.
...
Napisał(a)
Chce żeby były miękkie smazac na smalcu wieprzowym po 20min nadal są twarde a nie chce spalić patelni
...
Napisał(a)
Także jak chcesz by były miękkie to zrób je w tradycyjny sposób. Po co kombinować na siłę? Być może zajmie to więcej czasu, niemniej danie i tak robi się niemal samo. Natomiast czas oczekiwania można spożytkować w kreatywny sposób. Na przykład na naukę interpunkcji.
1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Przepisów na żołądki jest pełno, w większosci trzeba wodę podlewać by były miękkie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
duś normalnie o patelnię się nie bój, przesmażysz, podlejesz i możesz robić inne rzeczy a to się samo będzie pyrkać
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Pytanie odnośnie jeszcze warzyw całorocznie czy to na masie czy na redu bazuje na cukinii pomidorach brokułach szpinak papryka kapusta pekińska rzodkiewki ogórki marchewki . Moje pytanie dotyczy właśnie tych warzyw czy moge je dodawać do posiłków całorocznie obawiać się któryś czy można razem je łączyć po trochu czy któryś z warzyw lepiej nie łączyć kolejne pytanie dotyczy właśnie posiłku typu ryż mięso i właśnie warzywa w posiłku jesli szykuje posiłki na dzień jutrzejszy w pojemniki mogę podgrzewać posiłki w mikrofali z znajdującymi się warzywami czy lepiej warzywa w osobnym pojemniku i dodawać je na zimno czy nie przeszkodziło by podgrzewanie warzywom dziękuję
...
Napisał(a)
Przed chwilą pytałeś o to samo. Polecam bardziej skupić się na tym co Tobie odpisujemy. Inaczej i tak niewiele z tego zrozumiesz.
Warzywa warto jeść różne, urozmaicając. Łączyć możesz dowolnie. Jak tylko masz ochotę. Przecież to nie są środki dopingujące żeby musiał się martwić co z czym można, a czego nie. Skupiasz się na jakichś pierdołach, zamiast na podstawach.
Możesz sobie rozdzielać każdy składnik z posiłku i podgrzewać na różne sposoby. Jak tylko masz ochotę. Im mniej obróbki, tym lepiej dla jakości każdego produktu w diecie.
Warzywa warto jeść różne, urozmaicając. Łączyć możesz dowolnie. Jak tylko masz ochotę. Przecież to nie są środki dopingujące żeby musiał się martwić co z czym można, a czego nie. Skupiasz się na jakichś pierdołach, zamiast na podstawach.
Możesz sobie rozdzielać każdy składnik z posiłku i podgrzewać na różne sposoby. Jak tylko masz ochotę. Im mniej obróbki, tym lepiej dla jakości każdego produktu w diecie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
nie zawracaj sobie głowy takimi drobnostkami jak łączyć czy nie łączyć jakichś warzyw ze sobą, jakby na wszystko patrzeć to nic z niczym nie można łączyć bo zawsze coś się znajdzie... ba nawet niektóre produkty mają same w sobie takie substancje, że powinny wzajemnie upośledzać wchłanianie
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Polecane artykuły