SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Projekt redukcja z Activlab vol. 1.0 Karolinaa1 & PawelSzevc

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 11751

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7236
No to tak, dzisiaj od rana zakwasy po wykrokach wczorajszych, wyjątkowo lubię je odczuwać, bo wtedy czuję,że w dobrą partię weszło


Trening klatki zrobiony dzisiaj do tego rower godzinny.
Psychicznie się już nastawiam na mały głód w zbliżającym się tygodniu no ale dam rade.

kalorie wszamane poniżej

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 2406 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 80948
Powodzenia dziennik bardzo interesujący będę wpadać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
daaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaaaj filmy bo nie mam na czym pracować !!


DOMSy na ngoach to akurat mnie nie ciesza, problem chodzic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7236
Filmik będzie, ale to jakoś w czwartek, aby już wszystkie ćwiczenia pokazać przed kamerą .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7236
No skoro już siedzę przed tym kompem, to wkleję to co trzeba.
Posiłki zaplanowane na resztę dnia. Także, można się skupić na reszcie.
Zawszę mogę wrzucić filmik z interwału, który za chwile się odbędzie
Nie no fakt faktem, trening się przedłuża jak kręcę te filmik, dlatego kolejny będzie dopiero, albo "już" w czwartek
Co do oliwy, to pozostanie jej ok 5 g bo nie ma jak zrobić omleta inaczej, a to niezbędnik do rozpoczęcia dnia ! Także, coś obetnę innego powiązanego z tłuszczem :)
Poniżej rozkład posiłków
A ja zaraz zbieram się na interwał

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
nie smaz na oliwie exctra, a na tej z wytłoczyn/rafinowanym oleju rzepakowym/smalcu/słoninie - pamiętaj

chodziło mi o ścięcie tłuszczu

Zmieniony przez - PawelSzEvc w dniu 2014-05-26 15:31:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7236
Burza przeszła i internet powrócił na szczęście ! Bo patrząc za okno zwątpiłam, że będę miała kontakt ze światem ^^
Dzisiaj dzień interwałowy
Czekałam cały dzień na to by się zmobilizować i wykonać trening, bo przyznam się, że bylo z tym ciężko , ale ostatecznie 30 min na orbitreku zaliczone



...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
jak przyrzadzasz pstrąga tęczowego? u mnie w domu jak smażyli(standardowo w mące, na oleju etc) to mielismy do wymiany filtry w pochłaniaczu i dom 2 dni się wietrzył taki aromacik
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 2406 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 80948
Na oleju polany cytryną/limonką sól pieprz itp i jest git
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7236
Lepiej do srodka pstrąga wrzucić masło, czosnek oraz koperek. Z wierzchu posypać przyprawą do ryb i wrzucić do piekarnika :) nie smierdzi tak jak po smażeniu :)
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Projekt redukcja z Activlab vol. 1.0 Orzyk14 & Antek098!

Następny temat

Projekt redukcja z Activlab vol. 1.0 adamski_TPN25 & PawelSzevc

WHEY premium