Szacuny
45
Napisanych postów
1874
Wiek
49 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15320
Ostrowia była badana, zawsze trzymała odpowiedni poziom. Badań Łowickiego nie widziałem, co oczywiście nie znaczy że mam jakieś zastrzeżenia co do wiarygodności składu. Ostrowia ma "smak" naturalny, Łowickie nie. Smak naturalny jest całkiem do przełknięcie, ale już smakowa Ostrowia czy Łowickie są dla mnie nie do przełknięcia. Z tanich białek możesz jeszcze spróbowac UNS econo. W smaku dużo lepiej niż Ostrowia czy Łowickie, zero piany dobrze się miesza.
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
237
ale powiedz mi jeszcze ostrowia się bardzo pieni i czy jest trudna ją wymieszać? i co jest z tymi smakami ostrowi za duzo aromatu za słodkie? piłem różne białka ale nigdy tych tanich...
Szacuny
45
Napisanych postów
1874
Wiek
49 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15320
Smak ostrowi smakowej jest ... to nie jest smak. Nie wiem do czego to porównać, po prostu jest to niesmaczne. Pieni się, ale w szejkerze da się ją bez problemu rozmieszać. Potem wystarczy poczekac kilka minut a piana sama opadnie.
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
237
wiesz ostatnio jadlem gaspari vaniliowe i było pyszne bez piany a w szejkerze moze trzy razy trzeba było wstrzasnoc i gotowe:) czyli podsumowujac najlepszym wyborem bedzie UNS jakis smakowy jest do przelkniecia. tylko czy efekt piany jest duzy? pisales ze nie ma ale chyba w gaspari to niema a tam jakas jest?]
Szacuny
45
Napisanych postów
1874
Wiek
49 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15320
Gaspari robi bardziej bulka niż białko. Monk przestestował jedno z "białek" gaspariego i wyszło że jest tam tylko ~60% białka. Węgle sie lepiej mieszają niż WPC.