Szacuny
2
Napisanych postów
251
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7285
Prosze o pomoc bo jestem troche przeziębiony - rano boli mnie gardło no ale najgorsze jest to ze mam od czasu do czasu ten cholerny kaszel. Juz 3 razy zdarzylo mi sie tez ze wyplułem smarki razem z krwią podczas kaszlu. Nie wiem co to moze byc, bo nigdy wczesniej takiego czegos nie mialem - tzn. nigdy nie bylo tam krwi. Nie wiem skad sie wzieła tam krew - moze z powodu jakies choroby a moze ma ta zwiazek z moim upadkiem z balkonu kilka dni temu, ale raczej wątpie, bo wtedy tylko potluklem sobie stopy i mysle ze zadnych obrazen wewnetrznych nie mam z tego powodu. Prosze o pomoc bo moze ktos z was mial cos podobnego?? Bo nie wiem co robic??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Po pierwsze to iść do lekarza a po drugie to zależy jak upadłeś z tego balkonu jeżeli na plecy lub na klatke piersiową to mogłeś uszkodzić płuca. A tą flegme którą wypluwasz to zależy skąd się ona wydziela, z krtani czy spływa Ci z zatok? jeżeli z zatok to nie jest żle najwyżej będziesz miał punkcje NIE WOLNO CI SIĘ TERAZ KOMPAĆ SIĘ W JEZIORZE ALBO WYCHODZIĆ Z MOKRA GŁOWĄ lub świerzo umytą na dwór
Szacuny
2
Napisanych postów
251
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7285
spadlem na nogi, jednak nogi nie wytrzymaly i moglem tez wyladaowac potem na plecahc (nie pamietam dobrze). Ciecz bierze sie stąd, że mam tez lekki katar. Krwi nie jest dużo - narazie 3 razy przez 2 dni wyplułem ciecz zmieszaną troche z krwią.
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
DO LEKARZA !
a co do upadku - to mógł być tylko na stopy i i tak mogło sie coś stać ...
co do krwawienia : kazde krwawienie z dróg oddechowych czy pokarmowych moze byc potencjalnie niebezpieczne !! mozna sie skonczyć ... np wczoraj w szpitalu chory z krwawiącym wrzodem - nei zdązyli pomóc ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
2
Napisanych postów
251
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7285
Dzieki, zrobie tak jak radzicie. Dzisiaj o 15 jestem umówiony z lekarzem wewnętrznym, zobaczymy co powie. Najlepiej jak by mnie wyslał na zdjęcie zatok i płuc. Dzisiaj znowu niestety wyplulem flegme z krwia :/ dlatego postanowilem udac sie do lekarza.
Szacuny
2
Napisanych postów
251
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7285
Byłem u lekarza i powiedział, że to tylko ifekcja. Przepisal antybiotyk i jeszcze jakies tabletki i powiedział ze jak przez tydzien nie przejdzie to bedzie trzeba zdjecie pluc i rure jakas wsadzic :/
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
chyba ze ktos jest lub będzie lekarzem ale bez obejrzenia + pogadania + ew badań dodatkowych !!
a widzisz - pewnie krew była taka krwista ... to sugeruje ze moze pochodzić z jamy ustnej nosowej , gardła przełyku tchawicy i płuc ...
jame ustną i cześć gardła mozesz obejrzeć sam !
co do rury - czyzby bronchoskopia ?
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.