hej mam problem mam 13 lat ważę prawie 60 kg i mam 168 cm wzrostu moje bmi to 21% czyli ilość tłuszczu w ciele i cchce się dowiedzieć ile gram tłuszczu jest na kilogram masy ciała bo bym chciała zrzucić pare kilo. tak aby moje bmi wynosiło około 15-18%...... i tak przy okazji chcę się dowiedzieć ile to jest kilo z tych 21% na 60 kg... czy ktoś pomoże???? :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Obliczenie 20% z 60 to pewnie 2 klasa podstawówki. No ale skoro nie dasz rady to odpowiedź to 12.
Zresztą akurat BMI to kiepski wskaźnik. Ja przy moim wzroście i wadze według BMI mam nadwagę. A zdecydowanie jej nie mam. Tutaj na forum to pewnie z połowa ludzi według tego wskaźnika ma otyłość.
Zmieniony przez - pro666 w dniu 2013-11-19 20:58:47
Zresztą akurat BMI to kiepski wskaźnik. Ja przy moim wzroście i wadze według BMI mam nadwagę. A zdecydowanie jej nie mam. Tutaj na forum to pewnie z połowa ludzi według tego wskaźnika ma otyłość.
Zmieniony przez - pro666 w dniu 2013-11-19 20:58:47
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!